KASANO: Želim da igram na Svetskom prvenstvu

Neće karijeru bez Mundijala

KASANO: Želim da igram na Svetskom prvenstvu

Brazil 2014 -
Niko me još uvek nije zvao, ali nadam se da će se to uskoro desiti. Imam veliku želju da odem u Brazil, rekao je Antonio Kasano

RIM - Fudbaler Parme Antonio Kasano izjavio je da se nada povratku u reprezentaciju Italije i dodao da u svojoj karijeri želi da upiše i nastup na Svetskom prvenstvu u Brazilu.Kasano je poslednji meč za Azure odigrao na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine, kada je u finalu protiv Španije (0:4) zamenjen na poluvremenu."Niko me još uvek nije zvao, ali nadam se da će se to uskoro desiti. Imam veliku želju da odem u Brazil, dok bi u suprotnom bio veoma razočaran svojom karijerom bez nastupa na Svetskom prvenstvu. Ipak, ostvario sam najveće snove, a to je osnivanje porodice", rekao je 31- godišnji Kasano.

On je bio član reprezentacije Italije na prethodna tri Evropska prvenstva, na kojima je, osim drugog mesta 2012. godine, eliminisan od Španije u četvrtfinalu 2008, kao i 2004. u grupnoj fazi.Kasano je za reprezentaciju Italije odigrao 35 utakmica i postigao 10 golova. On je ove sezone za Parmu odigrao 16 utakmica i postigao šest golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track