OSTAJE KOD KUĆE: Džerard neće voditi prelepu suprugu na Mundijal jer bi mu smetala
Foto: AP

Bolje igra bez nje

OSTAJE KOD KUĆE: Džerard neće voditi prelepu suprugu na Mundijal jer bi mu smetala

Brazil 2014 -
U Nemačkoj 2006. smo podbacili, ispali smo u četvrtfinalu. Žene i devojke su nam smetale, njihovo prisustvo nam je samo odmoglo. Svoju suprugu i decu ostavio sam kod kuće 2010. godine i bolje sam igrao u Južnoj Africi, rekao je kapiten Liverpula

LIVERPUL - Odluka selektora Engleske Roja Hodžsona da dopusti fudbalerima da povedu supruge i devojke na Mundijal nije previše oduševila Stivena Džerarda.

Legenda Liverpula obavestila je javnost da neće povesti u Brazil svoju prelepu suprugu Aleks Kjuran i decu, kao što to nije učinio ni za Mundijal 2010. godine u Južnoj Africi.

"U Nemačkoj 2006. smo podbacili, ispali smo u četvrtfinalu. Žene i devojke su nam smetale, njihovo prisustvo nam je samo odmoglo. Svoju suprugu i decu ostavio sam kod kuće 2010. godine i bolje sam igrao u Južnoj Africi. Zato ih neću voditi ni u Brazil. Nakon teških utakmica treba mi odmor, psihički i fizički. Ne mogu da trčim za decom i razmišljam kako da zabavim suprugu", rekao je Džerard.

http://www.youtube.com/watch?v=iyIuGC46FHQ

Ostaje da se vidi kako će reagovati ostali reprezentativci "Gordog albiona". Ono što ne ide u prilog Džerardovoj tezi je činjenica da je on možda bio bolji u Južnoj Africi, ali je Engleska bila slabija pošto je ispala već u osmini finala porazom od Nemačke 4:1.

Prelepoj Aleks ostaje da smisli zabavu tokom trajanja Mundijala koji počinje 12. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track