KANTONA: Voleo bih da Toti igra u Brazilu
Foto: AP

Želja legende

KANTONA: Voleo bih da Toti igra u Brazilu

Brazil 2014 -
Legendarni fudbaler Mančester junajteda Erik Kantona izjavio je da bi voleo da kapiten Rome Frančesko Toti nastupi na Svetskom prvenstvu u Brazilu

LONDON - Legendarni fudbaler Mančester junajteda Erik Kantona izjavio je da bi voleo da se kapiten Rome Frančesko Toti vrati u reprezentaciju Italije i zaigra na predstojećem Svetskom prvenstvu u Brazilu.Toti je poslednji meč za Azure odigrao u finalu Mundijala 2006. godine u Nemačkoj kada je Italija, posle boljeg izvođenja penala, pobedila Francusku."Pratim italijanski fudbal i mogu da kažem da mi se sviđaju Juventus i Roma. Trener rimskog kluba Rudi Garsija vodi sjajno tim i ove sezone igraju dopadljivo. Kapiten Toti je pravi lider i golovima i asistencijama mnogo pomaže timu. Da se ja pitam on bi trebalo da se nađe na spisku reprezentacije Italije za Svetsko prvenstvo", rekao je Kantona.

Toti ima 37 godina, a ove sezone je postigao šest golova na 19 utakmica u Seriji A. On je za Italiju odigrao 58 utakmica i postigao devet golova.Da bi legendarni kapiten Vučice mogao da zaigra u Brazilu potvrdio je i selektor Azura Ćezare Prandeli. On je još u oktobru prošle godine pohvalio Totija i istakao da igra u životnoj formi.

http://www.youtube.com/watch?v=bDu62Dhxfew
Toti Svetsko prvenstvo Mundijal Prandeli Toti Romu Vučice Serije A Silvio Piola
http://www.youtube.com/watch?v=fgIzXucMk2E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track