KATASTROFA ZA KOLUMBIJU: Falkao ne ide na Mundijal?
Foto: Reuters

Propušta Svetsko prvenstvo

KATASTROFA ZA KOLUMBIJU: Falkao ne ide na Mundijal?

Brazil 2014 -
Otac kolumbijskog fudbalera Radamel Garsija juče je rekao da njegov sin nije spreman za Mundijal što se tiče " fudbalskih elemenata"

PARIZ - Kolumbijski internacionalac i napadač Monaka Radamel Falkao, koji je od februara van terena zbog povrede kolena, najverovatnije će propustiti prvenstvo sveta u Brazilu, objavili su danas francuski mediji.

"Figaro" prenosi tvrdnju jednog kolumbijskog sportskog novinara da će on odluku o propuštanju Mundijala saopštiti na konferenciji za novinare u Bogoti 20. maja.

Otac kolumbijskog fudbalera Radamel Garsija juče je rekao da njegov sin nije spreman za Mundijal što se tiče " fudbalskih elemenata".

"Radamel se 60 odsto oporavio od povrede kolena, ali još mu nedostaju snaga i brzina", rekao je otac slavnog fudbalera.

Selektor Kolumbije Hose Pekerman objavio je pre tri dana spisak igrača za prvenstvo sveta na kojem je i Falkao.

Fudbaler Monaka pokidao je ukrštene ligamente i nije igrao još od kraja januara, ali je Pekerman ostavio mogućnost da bi jedan od najboljih svetskih napadača ipak mogao da se priključi nacionalnom timu na planetarnoj smotri.

Uprkos velikim sumnjama, 28. godišnji Falkao je više puta izjavio da će biti spreman za predstojeći Mundijal, na kojem će Kolumbija igrati u C grupi sa Grčkom, Obalom Slonovače i Japanom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja