IZAZOV: Australijski bogataš nudi milion dolara za tačnu prognozu Mundijala
Foto: Kogan.com

Ponuda otvorena za milion učesnika

IZAZOV: Australijski bogataš nudi milion dolara za tačnu prognozu Mundijala

Brazil 2014 -
Šanse da neko pogodi svih 48 ishoda utakmica je neverovatnih 152.351.338.341 na 1

Australijski milijarder Ruslan Kogan, osnivač i vlasnik elektronske kompanije "Kogan tehnologija", izazvao je pravu buru objavom da će pokloniti milion dolara onima koji predvide rezultate u prvoj fazi Mundijala.

Zadatak nije nimalo lak, naprotiv pošto takmičari moraju da pogode krajnji ishod u 48 utakmica, ne i tačan rezultat utakmica, ali i tačan poredak reprezentacija u svih osam grupa. Šanse da neko pogodi svih 48 ishoda utakmica je neverovatnih 152.351.338.341 na 1.

Ponuda je otvorena za prvih milion učesnika iz Australije, Novog Zelanda i Engleske, a igra se završava 11. juna, dan pred početak Mundijala.

Međutim, ukoliko nikome ne pođe za rukom da pogodi sve, Kogan nudi utešnu nagradu, prvih pet sa najviše pogodaka zaradiće po 500 dolara, a narednih 50 dobiće po 50 dolara.

"Moja mama je bila prilično šokirana kada sam odredio tako veliku nagradu za ovu igru. Mi smo narod koji izuzetno voli sport i volimo zdravu konkurenciju. Nema sumnje da će biti prilično teško nekome da pogodi sve rezultate. Zato je i nagrada velika. Kome to pođe za rukom, on je nagradu zaslužio", rekao je Kogan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track