SELFI SA VAN PERSIJEM: Izveštač Kurira sa Mundijala u Brazilu postao hit u Holandiji

Fotka za uspomenu

SELFI SA VAN PERSIJEM: Izveštač Kurira sa Mundijala u Brazilu postao hit u Holandiji

Brazil 2014 -
Ova neobična konferencija za medije, na kojoj je izveštač Kurira pitao Van Persija šta misli o Nemanji Vidiću, brzo je postala hit u holandskim medijima

Specijalni izveštač Kurira sa Mundijala u Brazilu Milan Rašević - Rašinjo, postao je veoma popularan u fudbalskoj Holandiji.

Rašević je, zajedno sa fotoreporterom Kurira u Brazilu Dadom Đilasom - Dadaom, iskoristio dobar ambijent i na konferenciji za štampu zatražio od Robina van Persija da urade selfi.

"Leteći Holanđanin" je rado pristao, pa je po završetku konferencije prišao reporteru Kurira kako bi se slikali. Kao što je i obećao, Van Persi je ispunio želju vašem izveštaču sa zajedničkom fotografijom. Bio je veoma ljubazan i pozirao je dok su nas istovremeno fotografisali i brojni međunarodni reporteri, a na kraju je prokomentarisao:

- Super nam je selfi.

Ova neobična konferencija za medije, na kojoj je izveštač Kurira pitao Van Persija šta misli o Nemanji Vidiću, brzo je postala hit u holandskim medijima.

Tako je udarna vest na zvaničnom sajtu reprezentacije Holandije upravo vest sa ove konferencije za medije, a o selfiju Robina van Persija i Milana Raševića pišu svi vodeći holandski mediji.

http://www.youtube.com/watch?v=A5D8KXWJr4s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track