NISU MU OPROSTILI CEPANJE SRPSKE ZASTAVE Pokrenuta peticija da se Mirotiću zabrani ulazak u Srbiju!
Foto: Printskrin

Protest

NISU MU OPROSTILI CEPANJE SRPSKE ZASTAVE Pokrenuta peticija da se Mirotiću zabrani ulazak u Srbiju!

EP Košarka -
Mirotić je napravio skandalozan potez u utorak uveče posle utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Italije na Evrobasketu u Berlinu

Na internetu je danas pokrenuta onlajn peticija protiv košarkaša Nikole Mirotića koji je juče bio glavni akter nesvakidašnjeg skandala kada je pocepao zastavu Srbije.

"Zabranimo košarkašu Španske reprezentacije, rođenom Podgoričaninu, Nikoli Mirotiću, ulazak u Srbiju zbog cepanja Srpske zastave na Evropskom prvenstvu u košarci", stoji u ovoj peticiji.

Podsetimo, Mirotić je napravio skandalozan potez u utorak uveče posle utakmice u kojoj je njegova reprezentacija poražena od Italije na Evrobasketu u Berlinu.

Mirotić je krenuo ka svlačionici iznerviran i na ulazu u tunel naišao na navijače Srbije koji su mahali zastavom svoje zemlje.

Mirotić im je prišao, zgrabio srpsku trobojku i povukao je. Beli deo ostao mu je u ruci, pocepan.

Mirotić se potom preko društvene mreže Tviter izvinio i napisao da nije primetio da je to bila zastava Srbije.

"Duboko žalim zbog svoje reakcije posle utakmice. Nisam shvatio da je to srpska zastava. Gledao sam u pod zbog tenzije na utakmici i osetio sam nešto na licu. Nikada ne bih uvredio nijedan simbol", napisao je Mirotić na Tviteru.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track