(VIDEO) IZLJUBILI SE PO SRPSKI TRI PUTA: Dirljiv susret Gorana Dragića i majke Dražena Petrovića, evo u čemu je tajna dresa sa brojem tri
Foto: Printscreen

po srpski, a kako drugačije

(VIDEO) IZLJUBILI SE PO SRPSKI TRI PUTA: Dirljiv susret Gorana Dragića i majke Dražena Petrovića, evo u čemu je tajna dresa sa brojem tri

Eurobasket -

Najkorisniji i po mnogima najbolji košarkaš tek završenog Evrobasketa, Slovenac Goran Dragić, dobio je po završetku takmičenja poklon dres svog dećaćkog idola Dražena Petrovića.

Koji dan kasnije rešio je da iznenadi Draženovu majku Biserku, koja je gostovala u jednoj TV emisiji.

On je izašao pred majku Dražena Petrovića sa svojim dresom u rukama, a posle tri poljupca, usledio je i emotivan razgovor.

"Drago mi je da sam vas upoznao", rekao je Dragić.

"Kad ti onako igraš...", rekla je ona, a Dragićeve reči su je na tren prekinule.

"Hvala vam puno za onaj dres. Mislim.. To je bilo nešto najlepše u mom životu. Svi znamo šta je Dražen napravio u životu..."

"Pa, vi nosite njegovo delo! Vi!"

"Zato i imam trojku", rekao je Dragić uz osmeh.

"Vi nosite njegovo delo, to sam već rekla. Ali, sam Dražen je rekao "Ako ne ostavim svoje naslednike, ništa nisam napravio". Eto. Sretna sam i tužna... Ali, sretna".

Dragić je tada Biserki Petrović uručio dres, a ona, obradovana, rekla:

"Gde ćemo sada sa tolikim trojkama? Ovo će ići na posebno mesto u Draženov muzej. Tamo gde je Majkl Džordan i Stef Kari. Eto, oni su poslali dresove. I ovaj ide, treći po redu".

"Zadovoljstvo mi je da mogu da budem deo toga... ", rekao je zatečeni Goran Dragić, a onda je majka Dražena Petrovića rekla "Da te još jednom poljubim" - i pozdravili su se ponovo sa tri poljupca.

Kurir sport / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dragić sa tri prsta slavio trijumf Slovenije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track