NORVEŠKA LEPOTICA: Zbog dresa Arsenala primam bračne ponude i pretnje

Pet sekundi slave

NORVEŠKA LEPOTICA: Zbog dresa Arsenala primam bračne ponude i pretnje

Fudbal -
Svesna sam da sam neke ljude jako uvredila i izvinjavam se jer je to bila šala. Malo sam u šoku od svega", kaže Lena.

Totenhem je prošloga četvrtka u Ligi Evrope pobedio Tromso 3:0, a vest je postala i Norvežanka koja je domaće navijače provocirala dresom Arsenala.

Rivalitet Arsenala i Totenhema nije potrebno posebno objašnjavati, kao ni reakciju navijača Sparsa kada vide dres "tobdžija", odnosno obrnuto. A baš je u njemu navijačica Tromsa na Totenhemovom stadionu na par trenutaka bodrila svoj klub. Lena Mari Edvardsen je naravno, oduševila Arsenalove navijače, a engleske medije zaintrigirala činom.

"Bila je to šala za moje prijatelje, a pretvorila se u nešto što nisam mogla kontrolisati. Preplavilo je internet. Bila sam u dresu Ozila, a zapravo nisam ni htela ići na Vajt Hart Lejn jer sam veliki navijač Arsenala i, naravno, Tromsa. Imala sam osećaj da ćemo izgubiti pa sam ponela dres da se bolje osećam i budem barem malo ponosna", izjavila je Lena, koja tvrdi da nije očekivala žestoku reakciju navijača Totenhema. "Da, to im se očito nije svidelo. Obukla sam dres na možda pet sekundi, a obezbeđenje me odmah zamolilo da ga skinem. Slika je preplavila internet, a ja sam dobila poruke od ljudi sa svih strana sveta. Većina ih je pozitivnih, ali ima i onih drugih. Dobila sam 500 zahteva za prijateljstvo na Fejsbuku. Svesna sam da sam neke ljude jako uvredila i izvinjavam se jer je to bila šala. Malo sam u šoku od svega", kaže Lena.

http://www.youtube.com/watch?v=li2Ue8hCi9o#t=14

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track