HODŽSON ODGOVORIO DEJI: Pričao si gluposti o Englezima, šta sad misliš?
Foto: REUTERS

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

HODŽSON ODGOVORIO DEJI: Pričao si gluposti o Englezima, šta sad misliš?

Fudbal -
Selektora engleske su naljutile Savićevićeve reči iznete u njihovom razgovoru da "Englezi ne mare za dres sa državnim znamenjima i da su sebični", izrečene u martu

Selektoru engleske reprezentacije Roju Hodžsonu trijumf protiv Crne Gore (4:1) u kvalifikacijama za Mondijal legao je kao poručen, ne samo zbog opstanka u trci za prvim mestom, već i zbog toga što mu je dao povoda da odgovori na prozivke predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića. Selektora engleske su naljutile Savićevićeve reči iznete u njihovom razgovoru da "Englezi ne mare za dres sa državnim znamenjima i da su sebični", izrečene u martu.

"Bio sam iritiran time što mi je rekao, da engleski fudbaleri igraju samo za sebe, dok su crnogorski sušta suprotnost: daju sve od sebe kada igraju za državni tim. To je gomila gluposti", rekao je Hodžson.

Iskusni engleski stručnjak je dodao da u martu, kada mu je to Savićević rekao, nije želeo da mu odogovara, jer je tada Engleska, kako je rekao, stvarno igrala loše u drugom poluvremenu njihovog prvog međusobnog duela. Ali, posle nedavne utakmice na Vembliju Hodžson se odvažio da uzvratio Savićeviću. "Tada sam to morao da progutam. Ali, Savićević je sada možda promenio mišljenje kada je video nemoć njegovih fudbalera protiv nas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track