ZANEMELI: Čelnici Zvezde još bez reakcije o incidentu
Foto: Fonet

Bez komentara

ZANEMELI: Čelnici Zvezde još bez reakcije o incidentu

Fudbal -
Džajić na putu, Čović ne želi da komentariše ništa u vezi sa fudbalom, Kokeza nedostupan, a Zečević ne želi da daje izjave pre završetka policijske istrage

BEOGRAD - Incident u kojem su pojedinim igračima Crvene zvezde polupana stakla na automobilima parkiranim na Marakani ni nakon nekoliko sati kasnije nije doveo do reakcije čelnih ljudi kluba.

Predsednik Dragan Džajić koji se trenutno nalazi na putu u Francuskoj nije odgovarao na pozive.

Jedan od potpredsednika trofejnog fudbalskog kluba i prvi čovek košarkaša crveno-belih Nebojša Čović rekao je da ne želi da komentariše ništa u vezi sa fudbalom.

Drugi potpredsednik FK Crvena zvezda Slaviša Kokeza bio je nedostupan.

Generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević novinarima na stadionu u Ljutice Bogdana rekao je da neće davati izjave dok se ne završi policijska istraga.

U incidentu na parkingu Marakane u noći između ponedeljka i utorka oštećena, između ostalih, vozila Miloša Vesića, Ljube Nenadića, Vukana Savićevića, Milana Jokića, dok su četvorotočkaši članova stručnog štaba neoštećeni.

Fudbaleri Zvezde juče su, nezadovoljni situacijom u klubu, uputili otvoreno pismo, a uprava je odgovorila saopštenjem u kojem je najavila razgovore sa svima koji su nezadovoljni.

Crveno-beli trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli Superlige sa četiri boda manje od vodećih ekipa, Partizana i Čukaričkog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track