Dragan Đurić: Sve ću da vas oteram!
Foto: Dragana Udovičić

Prvi čovek Partizana besneo na treningu

Dragan Đurić: Sve ću da vas oteram!

Fudbal -
Predsednik Partizana u Zemunelu ljutitim tonom poručio treneru Rašoviću i igračima da su potrošili sav kredit. Navodno dovodi Tumbu

„Večiti derbi“ odlučuje.Partizan i Crvena zvezda na kraju jesenjeg dela sezone mogli bi da smene svoje trenere. Vuku Rašoviću i Slaviši Stojanoviću opasno se drmaju klupe, a čelnici večitih rivala nisu zadovoljni njihovim radom. Njih bi u skorije vreme mogli zameniti Ljubiša Tumbaković i Miodrag Grof Božović.Predsednik Partizana Dragan Đurić održao je juče sastanak s igračima i stručnim štabom, na kojem je treneru Vuku Rašoviću i igračima ne baš prijatnim tonom objasnio da nije zadovoljan igrom i rezultatima. Štaviše, prvi čovek kluba iz Humske je poručio da će ih u slučaju neuspeha u Nišu u okviru Lav kupa Srbije i pogotovo u večitom derbiju narednog vikenda - sve oterati iz kluba.- Sve ću vas oterati iz Partizana, zbog vas hoće da me smene! - rekao je navodno Đurić.Pomenuta scena odigrala se tokom sinoćnjeg treninga, koji je počeo u pet sati, a nakon toga niko iz ekspedicije Partizana nije želeo da komentariše ta dešavanja. Dragan Đurić takođe nije bio raspoložen da priča na tu temu, već je na naše pitanje da li je istina da se sprema otkaz Vuku Rašoviću i da bi na njegovo mesto trebalo da dođe Ljubiša Tumbković, kratko poručio:- Ma, to su budalaštine!Slaviša Stojanović je takođe u teškom položaju. Slovenac srpskog porekla izigrao je poverenje uprave i navijača, a ni situacija u svlačionici, među igračima, ne ide mu na ruku jer Marakanom kolaju priče da nema autoritet. Prosuo je 13 bodova u deset kola, iako nije jedini krivac za očajne rezultate. Prvi pik crveno-belih je Miodrag Grof Božović, ali ima ugovor s ruskim Rostovom do januara 2015. Tu su i dežurni kandidati Milovan Rajevac, Vladimir Petrović Pižon i Dragoslav Stepanović.- Čujem da se priča o mojoj ostavci. U ugovoru koji sam potpisao na poverenje ne postoji stavka o isplatama. Ako rukovodstvo u bilo kom momentu proceni da treba da me otpusti, stvar je jasna - odlazim! Smatram da svaki trener treba da ode ukoliko stadion počne da mu skandira da to uradi - rekao je Božović za ruske medije.

 Mora da pobedi u derbiju... Vuk Rašović
Mora da pobedi u derbiju... Vuk Rašović

Odložena sednica UO ZvezdeRedovna sednica Upravnog odbora Crvene zvezde zakazana za juče posle podne nije održana zbog nedostatka kvoruma. Rukovodstvo crveno-belih trebalo je da razmotri redovno funkcionisanje kluba i pripreme za predstojeći prvenstveni derbi protiv šampiona Partizana, ali se na Marakani nije pojavio dovoljan broj članova Upravnog odbora.

Kiksevi Rašovića- 17. avgust Radnički N. - Partizan 0:0- 29. septembar Vojvodina - Partizan 2:1 (0:0)- 5. oktobar Partizan - Javor 0:0- 26. oktobar Partizan - Napredak 1:1 (0:0)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track