POLOMIĆU TI NOGE: Volkov hteo da provali u svlačionicu Zvezde i prebije Mladenovića
Foto: Saša Pavlić

Umalo incident

POLOMIĆU TI NOGE: Volkov hteo da provali u svlačionicu Zvezde i prebije Mladenovića

Fudbal -
Prvotimac Partizana je došao ispred svlačionice Zvezde, ali mu je tada prišao portparol Zvezde Marko Nikolovski i pokušao da ga smiri

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Vladimir Volkov došao je danas posle derbija do svlačionice Crvene zvezde u želji da se fizički obračuna sa Filipom Mladenovićem, ali ga je osoblje crveno-belih sprečilo u tome.

Volkov je došao ispred svlačionice Zvezde, ali mu je tada prišao portparol Zvezde Marko Nikolovski i pokušao da ga smiri, rekavši mu da će se čuti sutra i rešiti razmirice.

"Reci onom Mladenoviću da ne glumi šmekera...Kad ga budem video u gradu, noge ću mu polomiti", govorio je besni Volkov dok ga je Nikolovski usmeravao ka svlačionici Partizana.

Niko od prisutnih izveštača nije tačno znao šta je isprovociralo ovakvu reakciju Volkova.

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov demantovao je kasnije da je hteo da se fizički obračuna sa Filipom Mladenovićem iz Crvene zvezde.

"I u pobedi i u porazu treba biti gospodin i sportista. Mladenović me na podmukao način udario šakom u glavu, i ja sam posle utakmice pokušao da dođem do njega i da rešim neki problem ako ima sa mnom. Stavio bih sad tačku na tu priču. Demantujem da sam rekao to što se piše", rekao je Volkov novinarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track