Ljajićev otac: Moj sin dolazi da igra!
Foto: Beta Ap

Novinarski tim dobija pojačanje

Ljajićev otac: Moj sin dolazi da igra!

Fudbal -
Sahmir Ljajić najavljuje njegov nastup u Užicu 19. novembra, za kad je zakazana utakmica „selektor protiv novinara“

Pojačala se sedma sila.Otac srpskog reprezentativca Adema Ljajića tvrdi da će se as Rome pojaviti na utakmici „selektor protiv novinara“ u Užicu 19. novembra kao član tima koji sastavljaju predstavnici sedme sile. Sahmir Ljajić kaže za Kurir da se juče dogovorio o svom nastupu za „novinare“, a da će se u reprezentaciju Srbije vratiti kad sedne za sto za Sinišom Mihajlovićem i razreše nesporazum.Zašto se Adem nije odazvao pozivu novinara?- Tog dana kad su ga zvali iz Beograda bio je s ekipom u kampu, pripremao se za prvenstvenu utakmicu. Sad je već sve u redu, čuo se s ljudima iz Saveza i izrazio želju da se pojavi i zaigra za „novinare“. Biće mu sigurno malo neobično da igra protiv svojih drugova, ali raduje se dolasku i utakmici - kaže Sahmir Ljajić za Kurir.Da li je Roma pravila problem oko dozvole da zaigra na revijalnom meču?- I to je bio problem jer Roma ima posle toga važnu utakmicu. Ipak, Adem im je objasnio koliko želi da igra u Srbiji.Ko će prvi da popusti kako bi reprezentacija Srbije zaigrala u najjačem sastavu - vaš sin ili selektor?- Adem nema drugu reprezentaciju osim Srbije. Samo treba da stigne poziv i on je tu, na prvoj prozivci.Ipak, neko pre toga mora da omekša stav?- Selektor Mihajlović i Adem moraju da sednu za isti sto i da tu stvar reše jednom zauvek. Niko drugi to ne može da završi umesto njih dvojice - zaključio je Sahmir Ljajić.

Adem jedva čeka... Sahmir Ljajić
Adem jedva čeka... Sahmir Ljajić

Otkazao Duško TošićSelektori na strani novinarskog tima imali su veliku želju da u svom timu vide levog beka turskog Genčlerbirligija Duška Tošića, ali od toga neće biti ništa, budući da njegovi poslodavci nisu prihvatili ideju o odlasku na meč koji nije zvaničnog karaktera. Tošić se polako vraća u pun trenažni proces posle kraćeg odsustva zbog povrede.

Ceo Novi Pazar na nogamaPratite li mečeve Novog Pazara?- Pratim, velika je euforija u gradu zbog rezultata ekipe. Ko zna šta može da se dogodi do kraja prvenstva jer svi vidimo da se izjednačio kvalitet timova. Nisu Partizan i Crvena zvezda toliko jaki da bih ih se ostali plašili, biće zbog toga veoma zanimljivo takmičenje - rekao je otac Adema Ljajića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track