PEVAJ CRNO-BELI BRATE: Glumac Milan Vasić posetio Partizan
Foto: Partizan

Kultura i sport

PEVAJ CRNO-BELI BRATE: Glumac Milan Vasić posetio Partizan

Fudbal -
Kao podršku za predstojeće mečeve u jesenjem šampionatu, a ujedno i kao poziv na predstavu, podršku crno-belima je dao i jedan od aktera predstave ‘Pevaj brate 2’, glumac Milan Vasić

BEOGRAD - Posle predstave ‘Egzibicionista’ Ateljea 212 u septembru 2013. godine, prvotimci FK ‘Partizan’ će u sredu 27. novembra od 20h prisustvovati i novoj hit predstavi – ‘Pevaj brate 2’ u beogradskom Domu sindikata.

Kao podršku za predstojeće mečeve u jesenjem šampionatu, a ujedno i kao poziv na predstavu, podršku crno-belima je dao i jedan od aktera predstave ‘Pevaj brate 2’, glumac Milan Vasić.- Od kad znam za sebe navijam za Partizan! Često znam da kažem da su naši poslovi negde i slični, jer i dobri fudbaleri i glumci moraju konstantno da budu u vrhunskoj formi. Ako ne treniraš ili ne igraš nekoliko meseci ili godina, jednostavno ispadaš iz prvog tima – poručuje Vasić.

Vasić ističe da mu je drago što je FK Partizan pokrenuo društveno-kulturne akcije na koje su počeli da se ugledaju i drugi klubovi u zemlji.- Fudbaleri Partizana su sjajni momci, koji imaju sta da pokažu na terenu, a van njega znam da su zaintresovani i za pozorište i kulturna dešavanja u gradu. Ovim se ujedno i razbija stereotip da ih zanima samo fudbal.Uživajući na treningu crno-belih i sam se nekoliko puta ‘mašio lopte’, prisećajući se perioda kada je igrao fudbal.- Od mlađe garde znam najbolje Voju Stankovića, jer smo iz istog kraja, a od starijih se družim sa Draganom Ćirićem i Batom Mirkovićem.Posle Beograda, predstava ‘Pevaj brate 2’ tokom decembra na repertoaru je u sledećim gradovima: 3. decembar – Knjaževac, 4. decembar – Pančevo, 5. decembar – Ljubljana, 6.decembar – Doboj, 7 . decembar – Smederevo, 8. decembar – Inđija , 10 decembar - Kladovo, 11 . decembar – Beograd, 24. decembar – Arandjelovac i 26. decembar - Lazarevac.

Slobodan Veličković i Snežana Filipović
Slobodan Veličković i Snežana Filipović

Bioeliksir u sponzorskom pulu FK Partizan

Pred kraj jesenje sezone, FK Partizan je potpisao jоš jedan sponzorski ugovor sa renomiranom kompanijom iz regiona "Bioeliksir".Ugovor između FK "Partizan" i kompanije "Bioeliksir" potpisali su direktor marketinga FK "Partizan" Snežana Filipović i predsednik i osnivač kompanije "Bioeliksir" Slobodan Veličković."Na putu do uspeha, a u ovom slučaju šampionskih poduhvata i novih titula, važno je imati partnere koji imaju istu viziju kao i vi. Svojim dugogodišnjim uspehom na našem, ali i regionalnom tržistu kompanija "Bioeliksir" je pokazala da to i jeste, baš kao što je FK "Partizan" lider u fudbalu kroz šest uzastopno osvojenih titula i tradicijom dugom šesdeset i osam godina. Veoma sam srećna povodom zajedničke započete saradnje i sigurna sam da nam zajednički uspeh tek predstoji", kaže Snežana Filipović."Pravo je zadovoljstvo biti sa uspešnima, što naše kompanije, odnosno "Bioeliksir" i FK "Partizan" to i jesu", kaže gospodin Slobodan Veličković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track