Dragan Džajić: Neću da trpim nezadovoljne

Predsednik Zvezde okrenuo list

Dragan Džajić: Neću da trpim nezadovoljne

Fudbal -
Svako kome se ne sviđa i ne razume finansijsku situaciju u klubu može da ide, kaže predsednik Zvezde

Nema više titranja.Dragan Džajić ne želi nezadovoljne fudbalere u klubu! Činjenica da su Crvenu zvezdu zbog zaostalih dugovanja tužili Mladenović i Vešović, te da se još nekoliko igrača sprema na sličan scenario nije naišla na odobravanje kod predsednika kluba.- Svako ko je nezadovoljan može da ide. Rekao sam to Mladenoviću i Vešoviću, kao i svima onima koji planiraju da urade isto što i oni. Fudbaleri znaju u kakvom smo finansijskom problemu. Takođe, znaju i da čim dobijemo neki novac odmah ga uplaćujemo njima na račun i radnoj zajednici - kazao je za Kurir Džajić i dodao:- Ipak, ti mladi ljudi ne treba da ruše mostove za sobom. Zvezda je ovo. Bilo bi lepo da imaju gde da se vrate kad okončaju karijeru.Filip Kasalica nije zadovoljan minutažom.- Bio mi je Kasalica u kancelariji. Kaže, malo igra. Pa, šta ja imam s tim? Trener je taj koji odlučuje, a meni kao predsedniku prija to što imamo konkurenciju. Svako kome se ne sviđa u Zvezdi i misli da ima malu minutažu može da ide. Nisu mi potrebni nezadovoljni igrači u klubu.Prisetio se prvi čovek Crvene zvezde talenata koji su letos napustili klub.- Gde je sad Filip Janković? Gde je Nemanja Maksimović, a gde Veljko Simić? Zar su Domžale ili drugi timovi domet za Zvezdinog talenta? Nijedan od njih ne igra, a u godinama su kad su im potrebne utakmice. Da su ostali u Crvenoj zvezdi, sad bi bili u prvom timu. Pružio sam im ruku, a oni je nisu prihvatili. Žao mi je tih momaka - kazao je Džajić.

Atmosfera u ekipi je pravaPOGINUTI NA KARABURMI

Dragan Džajić zadovoljan je radom trenera Stojanovića i zalaganjem ekipe.- Stvorili smo odličnu atmosferu u poslednjih mesec dana. Ekipa konačno deluje kao tim. Iskusniji, poput Milijaša, Ninkovića, Mijailovića, Mrđe i Pečnika vuku ekipu, a mlađi ih prate. Sledi nam utakmica protiv OFK Beograda. Treba da poginemo za bodove. Čeka nas težak teren, blato i nadahnut protivnik, ali naš cilj je pobeda - kaže Džajić.

Duma odlučuje„GASPROM“ SE POVLAČI IZ ZVEZDE?Ruska Duma dobila je predlog zakona po kojem će državnim kompanijama biti zabranjeno da ulažu u profesionalni sport. Ukoliko zakon bude usvojen, „Gasprom“, koji je sponzor Crvene zvezde, Zenita i Šalkea, te Lige šampiona, prestaće da bude sponzor tih klubova. Novac bi trebalo da bude usmeren u organizaciju Mundijala 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track