NAŠLI KRIVCE: Večiti traže nove trenere!

Rezovi u Partizanu i Crvenoj zvezdi

NAŠLI KRIVCE: Večiti traže nove trenere!

Fudbal -
Rastanak Posle mečeva 15. kola slede analize i definitivno „zbogom“ Vuku Rašoviću i Slaviši Stojanoviću

Treneri plaćaju ceh.Loše igre u prvenstvu i ispadanje u četvrtfinalu Kupa Srbije uverilo je rukovodstvo dva najveća srpska kluba u neophodnost promena na mestu stručnog štaba. Vuk Rašović i Slaviša Stojanović dobiće otkaz posle mečeva 15. kola, a zamene za njih uprava Partizana i Crvene zvezde pronaći će do početka priprema u januaru.Njihovo priznanje juče nije moglo da se dobije, svesni su da bi time ekipama dodatno otežali zadatak da s postojećim trenerima osvoje tri boda protiv Čukaričkog i Vojvodine.- Nikad nismo lomili preko kolena, posebno smo to izbegavali da uradimo tokom sezone. Sledi nam analiza svega što smo uradili, a razgovaraćemo i o učinku trenera. Tačno je da nismo zadovoljni rezultatima, pogotovu igrom. Ipak, sad je najvažnije da pobedimo Čukarički - rekao je za Kurir predsednik crno-belih Dragan Đurić.Promene su neophodne i u igračkom kadru, što delimično amnestira i Rašovića i Stojanovića od krivice za jadna izdanja njihovih ekipa.- Biće promena. Potrebna su nam pojačanja. Prvo i najveće jeste potpisivanje ugovora s Danilom Pantićem. Sada se, čujem, priča povela o tome što ugovor traje samo godinu i po dana. Pa, šta je trebalo, da ga pustim da ode slobodan zato što neće da prihvati trogodišnji ili petogodišnji ugovor. Nadam se da ćemo u junu ponovo sesti za sto i dogovoriti se o nastavku saradnje, jer nigde neće dobiti šansu kao u Partizanu.

Upali u kuću Zvezdinog direktoraOPLJAČKAN ZORAN STOJADINOVIĆBEOGRAD - Kuća Zorana Stojadinovića (52), sportskog direktora FK Crvena Zvezda i bivšeg fudbalskog menadžera, opljačkana je sinoć kad su u nju upale nepoznate osobe. Kako saznajemo, lopovi su provalili u Stojadinovićevu kuću na Senjaku i ispreturali stvari u prostorijama, a zasad nije poznato šta su odneli. Slučaj je prijavljen policiji, koja je uradila uviđaj i pokrenula potragu za počiniocima ovog dela.Prema našim saznanjima, policija utvrđuje da li ova provala ima veze s poslednjim katastrofalnim rezultatima kluba s Marakane.(A. S. B.)

Mijailović o „dezerterima“ZABILI NAM NOŽ U LEĐAZbog svakodnevnih zahteva za raskid ugovora, svoj glas je digao najbolji igrač Zvezde Nikola Mijailović, koji je usput, pored „dezertera“, potkačio i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.- Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i licitira ko će sledeći tužiti Zvezdu. Sportski direktor ovo gleda već mesecima i žao mi je što nije sprečio krizu na vreme - rekao je za B92 Mijailović i obećao da on ostaje do kraja da se bori za titulu.KikseviVuk Rašović EvropaEliminacija od LudogorecaEliminacija od TunaSrbijaRadnički N0:0Vojvodina1:2Javor1:1Napredak1:1Crvena zvezda0:1Spartak0:2Slaviša StojanovićEvropaEliminacija od ČernomorecaSrbijaJavor2:4Donji Srem2:2Čukarički0:2Radnički N1:1Voždovac0:1Vojvodina1:3

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track