Frizer Draganče: Šišam Vuka za džabe za sedmu titulu u nizu
Foto: Nemanja Pančić

Majstor o omiljenoj mušteriji

Frizer Draganče: Šišam Vuka za džabe za sedmu titulu u nizu

Fudbal -
Nakon Rašovićeve izjave da mu je frizer poručio kako bi ga „ubio da nisu prvi“, Kurir posetio ovog frizera

Zadovoljan rezultatima voljenog kluba!Izjava aktuelnog trenera Partizana Vuka Rašovića da mu je frizer Draganče poručio kako bi ga „ubio da nisu bili prvi“ odvela nas je pravo na Vračar, gde pomenuti frizer ima svoj salon. Iako je bio u velikoj gužvi, sada već popularni Draganče pristao je da za Kurir otkrije kako je tekao razgovor s šefom stručnog štaba crno-belih.Šišam ga godinama- Vuk Rašović je moj prijatelj, šišam ga otkad je bio omladinac i veoma često pričamo o fudbalu, a tako je bilo i pre neki dan. Došao je u moj salon i neobavezno je krenula priča o fudbalu, na šta sam rekao da smo navikli da budemo prvi i da je sve drugo nekako novo za nas. Znam da će taj dan sigurno doći, ali bilo bi lepo da dođe što kasnije - kaže frizer Draganče i dodaje:- Fudbal koji igramo je očajan, poslednji derbi je možda i najgora utakmica koju sam u životu gledao, pa kad pričamo o izjednačenoj ligi, onda moramo reći da je ona takva zato što je opao kvalitet Partizana i Crvene zvezde. Zbog toga treneri igraju samo na rezultat, jedino je to važno, a zanemaruje se lepota. Tako je i s Rašovićem, što i sam priznaje.Treba da ostaneIako je sasvim izvesno da Vuk Rašović neće sedeti na klupi Partizana u prolećnom delu sezone, Draganče tvrdi da bi s njim na klupi crno-beli sigurno bili šampioni.- Ne znam da li će Rašović ostati u klubu, ali uveren sam da bi on bio najbolje rešenje i da je bolji od bilo koga ko bi mogao da dođe. Ponudio bih mu 100 besplatnih šišanja ukoliko ostane i osvojimo sedmu uzastopnu titulu, mada siguran sam da on ne bi pristao da ne plati - kaže Draganče.

AnalizaPRVI JE I BEZ POJAČANJADraganče smatra da je uprkos lošoj politici kluba trener Partizana uspeo da ostvari dobar rezultat.- Smatram da je Vule u ovom trenutku uspeo da izvuče maksimum iz ove ekipe. Na početku sezone prodali su mu najbolje igrače, nisu doveli adekvatna pojačanja i nije moglo bolje od ovoga. Ponovo smo prvi, imamo bod više i to je najbitnije - kaže Draganče.

Šiša poznateDAMJANAC NAJZAHTEVNIJIFrizer Draganče kaže da su mu za preko dve i po decenije rada kroz salon prošli mnogi poznati fudbaleri, mahom iz Humske, a da je najzahtevniji Nikola Damjanac.- Šišao sam Nenada Bjekovića, Đoleta Tomića, Igora Duljaja, Grofa Božovića, Gorana Maslovara... Stalno pričamo o fudbalu, a najzahtevniji za saradnju je Nikola Damjanac. On uvek posle šišanja uzme makaze da bi skratio neke dlake koje samo on vidi - kroz smeh kaže Draganče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track