DAUDA BEZ PARAFA: Nisam potpisao da neću da tužim Zvezdu
Foto: Saša Pavlić

Napadač demantuje predsednika Džajića

DAUDA BEZ PARAFA: Nisam potpisao da neću da tužim Zvezdu

Fudbal -
Centarfor iz Nigerije negira da je pristao da mu se primanja isplate naknadno

Otvoren novi front!Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda istakao je da nikad nije potpisao sporazum po kojem se slaže da mu klub naknadno izmiri dugovanja, i da ga neće tužiti kako bi crveno-beli dobili licencu za evropske utakmice. To i ne bi bilo toliko čudno da samo dan ranije predsednik kluba s Marakane Dragan Džajić nije izjavio da su igrači pristali na reprogram duga, čime se još jednom pokazalo da u ovom trenutku na našem najvećem stadionu vlada totalna anarhija.Centarfor crveno-belih trenutno je na odmoru u Švedskoj, a svoje tvrdnje izneo je preko naloga na društvenoj mreži Tviter, gde je napisao:- Samo da razjasnim jednu stvar... Ništa nisam potpisao! To je istina.Dakle, Nigerijac s švedskim pasošem nije pristao na reprogram duga, a samim tim bi Marakanu mogao da napusti kao slobodan igrač, što znači da klub ostaje bez očekivanih milion evra, koliko bi zaradili njegovom prodajom. Podsećanja radi, iz Crvene zvezde nedavno su poručili da će Dauda klub napustiti najmanje za 800.000 evra, ali ukoliko dogovor o odlaganju plaćanja duga zaista nije postignut, fudbaler bi lako mogao da dobije spor na Arbitražnoj komisiji i ode bez ikakvog obeštećenja.

A on je tvrdio nešto drugo... Dragan Džajić
A on je tvrdio nešto drugo... Dragan Džajić

Čeka se raspletUSKORO ODBOR ZA HITNA PITANJAPrema saznanjima Kurira, u narednih nekoliko dana trebalo bi da se održi Odbor za hitna pitanja, koji čine predsednik Dragan Džajić, tri potpredsednika Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, kao i član UO Branko Radujko. Njih petorica pričaće o aktivnostima vezanim za prelazni rok, ali i o lošim odnosima unutar kluba, pre svega o medijskim prepucavanjima prvotimaca i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Nastavak rataIGRAČI: BRIGA NAS KOME JE ČOVIĆ PLATIO!Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović je, zajedno sa svojim saigračem Milošem Ninkovićem, gostovao je na radiju B92, gde je još jednom optužio direktora Stojadinovića.- Da li je normalno da se izađe pred igrače i kaže da je Čović za neki stari dug platio Ranku Stojiću 600.000 evra i da mi zato nemamo pare? Šta nas briga kome je Čović platio i kog je doveo predsednik Džajić? Zašto se o tome uopšte govori pred igračima, da bi se pomoglo klubu ili možda da bi sebe uveličao? Umesto da gasi požar, on je radio sve da ga rasplamsa. Sve vam je jasno kakav je čovek kad se meni smeška, a iza leđa mi priča da sastavljam treneru tim - rekao je Mijailović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track