HEROJ ENGLESKE: Odradio venčanje za 600 evra kako bi igrao na Mundijalu
Foto: Reuters

Jeftina svadba

HEROJ ENGLESKE: Odradio venčanje za 600 evra kako bi igrao na Mundijalu

Fudbal -
Lalan je morao da pomeri venčanje zakazano za jun, a to je uradio tako što je ovu lepu ceremoniju obavio na Božić po gregorijanskom kalendaru

SAUTEMPTON - Fudbaler Sautemptona Adam Lalan je "već viđen" u sastavu Engleske za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali je morao jednu "sitnicu" da reguliše kako bi narednog leta bio slobodan. Lalan je morao da pomeri venčanje zakazano za jun, a to je uradio tako što je ovu lepu ceremoniju obavio na Božić po gregorijanskom kalendaru, bez velike pompe i dosta skromno, za svega 600 evra.

Lalan je "kupio" englesku javnost ovim potezom, a ostaje da se vidi da li će i u Brazilu ostvariti igre koje prikazuje u Premijer ligi.

Ekipa Sautemptona najprijatnije je iznenađenje engleske Premijer lige pošto je u dosadašnjih 17 kola sakupio 24 boda i nalazi se na devetom mestu.

Jedan od glavnih razloga ovakvog učinka ekipe Maurisija Poketina je i odlična forma Lalana. Ofanzivni vezni igrač u dosadašnjem delu sezone postigla je četiri pogotka i upisao tri asistencije. Dobre igre u kontinuitetu naterale su selektora Engleske Roja Hodžsona da ga pozove u nacionalni tim, pa je 25-godišnji fudbaler upisao dva nastupa za "Gordi albion".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track