BOMBA: Ronaldo i Bejl sa Realom napadaju Crvenu zvezdu na Marakani?!
Foto: Fonetap

Maljkovićeva španska veza

BOMBA: Ronaldo i Bejl sa Realom napadaju Crvenu zvezdu na Marakani?!

Fudbal -
Proslavljeni srpski košarkaški trener Božidar Maljković preuzeo je inicijativu da ugovori odigravanje te utakmice sa predsednikom "kraljevskog kluba" Florentinom Perezom

BEOGRAD - Crvena zvezda i Real iz Madrida mogli bi da odigraju prijateljski meč u 2014. godini na stadionu u Ljutice Bogdana!

Proslavljeni srpski košarkaški trener Božidar Maljković preuzeo je inicijativu da ugovori odigravanje te utakmice sa predsednikom "kraljevskog kluba" Florentinom Perezom.

"Maljković je dugogodišnji prijatelj sa predsednikom Reala Florentinom Perezom i rekao mi je da će posredovati u njihovom gostovanju. To datira od vremena kada je trenirao Realove košarkaše, od 2004. do 2006. godine. O tome je već razgovarao i veliki je optimista", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić koji je dodao i da je oberučke prihvatio predlog za organizovanjem te utakmice.

Zanimljivo, Real nikada nije pobedio Crvenu zvezdu u Beogradu. Ova dva tima su odigrala tri meča, dva zvanična i jedan prijateljski. Zvezda je u prijateljskom meču 1972. godine slavila sa 4:1, tri godine kasnije u četvrtfinalu Kupa pobednika kupova bilo je 2:0, a poslednji meč odigrali su u čuvenom četvrtfinalu Kupa šampiona 1987. godine kada su crveno-beli pobedili sa 4:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track