PONOVO NA ČELU: Arsenal odneo bodove iz Birmingema

Tobdžije pobedile Aston Vilu sa 2:1

PONOVO NA ČELU: Arsenal odneo bodove iz Birmingema

Fudbal -
Vilšir i Žiru brzometno su savladali protivničkog golmana, Benteke je u finišu smanjio na 2:1, ali Aston Vila nije imala snage da izbori makar remi

LONDON - Fudbaleri Arsenala ponovo su preuzeli vođstvo na tabeli engleske Premijer lige pošto su u ponedeljak veče u Birmingemu, u preostaloj utakmici 21. kola, savladali domaćina Aston Vilu sa 2:1.

Londonske "tobdžije" odigrale su dobro prvo poluvreme, kada su stekli ubedljivu prednost, a oba pogotka pala su u roku od minuta.

Vilšir i Žiru brzometno su savladali protivničkog golmana, Benteke je u finišu smanjio na 2:1, ali Aston Vila nije imala snage da izbori makar remi.

Arsenal na čelu Premijer lige ima bod prednosti nad drugoplasiranim Mančester Sitijem, dok je Aston Vila ostala u sredini tabele.

Aston Vila Arsenal 1:2 (Benteke 76 - Vilšir 34, Žiru 35)

Odigrano u nedelju: Stouk - Liverpul 3:5, Njukasl - Mančester Siti 0:2.

Odigrano u subotu: Kardif - Vesthem 0:2, Everton - Norič 2:0, Fulam - Sanderlend 1:4, Hal - Čelsi 0:2, Mančester Junajted - Svonsi 2:0, Sautempton - Vest bromvič Albion 1:0, Totenhem - Kristal Palas 2:0.

Tabela: Arsenal 48 bodova, Mančester Siti 47, Čelsi 46, Liverpul 42, Everton 41, Totenhem 40, Mančester Junajted 37, Njukasl 33, itd.

http://www.youtube.com/watch?v=XJZ0UOz0-yM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track