CRNO-BELI KONCERT: Kad igrači Partizana slušaju pank
Foto: Kurir Sport

Grupa JNA

CRNO-BELI KONCERT: Kad igrači Partizana slušaju pank

Fudbal -
Bilo je tu fudbalera, košarkaša, rukometaša, a većina njih je po prvi put uživo slušala neku pank svirku. Pre toga je nekoliko pesama, takođe posvećenim crno-belima otpevao i hop-hop izvođač Beleti

BEOGRAD – Bivši i sadašnji prvotimci raznih sekcija Sportskog društva Partizan odazvali su se u utorak uveče pozivu navijača i prisustvovali koncertu Grupe JNA.

Bilo je tu fudbalera, košarkaša, rukometaša, a većina njih je po prvi put uživo slušala neku pank svirku. Pre toga je nekoliko pesama, takođe posvećenim crno-belima otpevao i hop-hop izvođač Beleti.

Grupa JNA
Grupa JNA

Koncertu je prisustvovalo preko 300-400 navijača iz Humske, a pozitivnu energiju na svojoj koži je osetio i bivši fudbaler Ivica Iliev.- Bilo je fenomenalno. Video sam se s velikim brojem sportskih prijatelja, kao i navijača Partizana i stvarno sam uživao. Nisam više aktivan sportista, pa sam se malo uželeo razmene te energije s navijačima. Na moju veliku žalost nisam mogao da ostanem do kraja, jer sam imao privatne obaveze, ali ovako nešto nikako nisam smeo da propustim – kaže Iliev.

http://www.youtube.com/watch?v=cNAKZ36gyNU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track