KUJTIM ŠALJA: Za Kosovo se igra po političkom i rođačkom kriterijumu!
Foto: Fonet

Čuveni fudbaler ogorčen na Vokrija i Bunjakija

KUJTIM ŠALJA: Za Kosovo se igra po političkom i rođačkom kriterijumu!

Fudbal -
Kosovo i Haiti igrali su bez golova juče u južnom delu Mitrovice bez himne i zastave Kosova na jarbolu, ali pod albanskim zastavama, koje su bile svuda na gledalištu

ZAGREB - Bivši fudbaler Partizana i Dinama Kujtim Šalja izjavio je da je kosovska reprezentacija bila sastavljena po političkom i rođačkom kriterijumu.Kosovo i Haiti igrali su bez golova juče u južnom delu Mitrovice bez himne i zastave Kosova na jarbolu, ali pod albanskim zastavama, koje su bile svuda na gledalištu.Šalja (50) je skaut u menadžerskoj agenciji u Manhajmu, ali nije bio na utakmici u Mitrovici.

Andis Šalja, Foto: Twitter
Andis Šalja, Foto: Twitter

"Dobio sam poziv da budem počasni gol, ali ni slučajno nisam želeo da idem tamo. Ljudi koji vode savez nisu korektni prema meni i mom sinu Andisu. Nije normalno da moj sin, koji sad igra za Karl Cajs Jenu, a bio je i u Dandi junajtedu, nije pozvan među 25 najboljih kosovskih igrača. Da sam se pojavio u Mitrovici izdao bih svog sina", rekao je Šalja i dodao:"Reprezentacija se sastavlja po političkom i rođačkom kriterijumu. Takav nepotizam još nije viđen. Selektor je neki Albert Bunjaki. To je čovek koji nije igrao fudbal i za njega niko ne zna. A nema meste za mene ili Ardijana Koznikua, koji smo uz Fadilja Vokrija, najpoznatiji kosovski fudbaleri. Fadilj mi je obećao da će Andis da bude u reprezentaciji, a onda su ga preskočili. Pozvani su sestrići i sinovi, klinci od 17 godina koji nigde ne igraju. Ali se prezivaju Bunjaki. A da je moj sin odlučio da igra za Hrvatsku onda bi nas proglasili izdajnicima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track