PREOKRET: Liverpul preotima Lazara Markovića Čelsiju
Foto: Fonet

Tražen

PREOKRET: Liverpul preotima Lazara Markovića Čelsiju

Fudbal -
Prema pisanju britanskih medija glavni skaut višestrukog šampiona Evrope, Beri Hanter, posmatrao je uživo Lazara prošle nedelje, tokom utakmice "A" reprezentacija Republike Irske i Srbije (1:2)

Iako se nedeljama govori o tome da je srpski fudbaler Lazar Marković "viđen" u Čelsiju na kraju ove sezone, to ne mora da bude slučaj.Portugalski mediji nedavno su otkrili da su "plavci" pri transferu popularnog Markeca iz Partizana u Benfiku ugovorili i iznos za koji mogu da ga odvedu u London. Ipak, perspektivnog napadača žele i u Liverpulu.Prema pisanju britanskih medija glavni skaut višestrukog šampiona Evrope, Beri Hanter, posmatrao je uživo Lazara prošle nedelje, tokom utakmice "A" reprezentacija Republike Irske i Srbije (1:2).

"Zbog svojih dobrih odnosa sa Partizanom i Benfikom, Čelsi je navodno dogovorio pravo preče kupovine pri narednoj prodaji Lazara Markovića. Moći će da ga dovede za 15 miliona evra, mada taj transfer trenutno nije u vrhu liste prioriteta londonskog kluba", pišu britanci, uz otkriće da bi Liverpul hteo da upari Markovića i Filipa Kutinja.

Britanski mediji su spekulisali i da će Marković i u zimskom prelaznom roku preći na Stamford bridž, jer su "plavci" navodno bili spremni da plate 12,5 miliona funti, ali od toga nije bilo ništa.

Marković je prošao Partizanovu omladinsku školu, a 2011. godine je debitovao za prvi tim, za koji je odigrao 92 utakmice i postigao 20 golova. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 10 utakmica i postigao dva gola. Benfiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track