KALDERON: Ronaldo se vraća u Mančester
Foto: Rojter

Najava

KALDERON: Ronaldo se vraća u Mančester

Fudbal -
Kada je Ronaldo potpisao ugovor sa Realom govorio je da je Mančester njegov dom i da je srećan u timu, izjavio je bivši predsednik Reala

Bivši predsednik Real Madrida Ramon Kalderon izjavio je da veruje da će se fudbaler Kristijano Ronaldo jednog dana vratiti u Mančester junajted.“Kada je Ronaldo potpisao ugovor sa Realom govorio je da je Mančester njegov dom i da je srećan u timu“, izjavio je Kalderon.

Ronaldo je u Mančesteru bio od 2003. do 2009. kada je prešao u Real za, tada rekordnih, 80 miliona funti.

“Sve u Mančesteru je bilo savršeno za njega, pa smatram da postoji mogućnost da se na kraju svoje karijere vrati u Englesku“, dodao je Španac.

Portugalac je postigao 41 gol u svim takmičenjima ove sezone što je bio povod da nekadašnji predsednik kraljevskog kluba prokomentariše i njegovu igru.

Ronaldova snaga je u tome što svakog dana nastoji da bude bolji. To ga čini nepobedivim. Ne znam koji je najviši nivo na kome taj igrač može da igra“, izjavio je Kalderon.

Ramon Kalderon
Ramon Kalderon

Real Madrid nalazi se na vodećoj poziciji španske lige, a u narednom kolu igraće protiv najvećeg rivala, Barselone.

Kalderon je poručio da u posldenja tri meseca Madriđani igraju znatno bolje od Katalonaca, pa da s toga prednost daje kraljevskom klubu.

Real ima četiri poena više od Barselone i u dobrom je položaju. Katalonci imaju slabiju veznu liniji nego prethodne godine. Ne znam zašto, možda igrači igraju na drugačiji način, a možda i zbog promene trenera. Ukoliko madridski tim pobedi, Barselona će imati problema da ga sustigne“, zaključio je Kalderon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track