PREDSEDNIK INTERA: Vidić će morati da igra određeni broj utakmica
Foto: Damir Dervišagić

Detalji ugovora

PREDSEDNIK INTERA: Vidić će morati da igra određeni broj utakmica

Fudbal -
Tohir, ali nije precizirao koji je to broj mečeva

Predsednik i novi vlasnik Intera, indonežanski biznismen Erik Tohir je otkrio da Nemanja Vidić zbog poznih fudbalskih godina u ugovoru sa Interom ima klauzulu po kojoj mora da odigra određeni broj utakmica da bi bio isplaćen u potpunosti.

"Njegov dolazak je zasluga svih koji su radili na tome, čak iako sam ja taj koji preuzima rizik. U njegov ugovor uključili smo klauzulu po kojoj mora da odigra određeni broj utakmica", rekao je Tohir, ali nije precizirao koji je to broj mečeva.Tohir, planira rekonstrukciju tima.

"Svi su na ispitu. U redu je verovati u tim, ali svako mora da bude dorastao zadatku", istakao je vlasnik "nerazura.

"Nemojte me shvatiti pogrešno. Trenutno sam veoma zadovoljan radom ljudi koji su u klubu".

Predsednik milanskog kluba potom je govorio o transferima i rekao da bi Inter voleo da angažuje Arsenalovog beka Bakarija Sanju.

"Ne volim da pričam zvanično dok ugovor nije potpisan, ali Interu se dopada Sanja i na njemu je da odluči. Ako ne bude hteo da dođe, angažovaćemo nekoga drugog".

Tohir je potom potvrdio da se klub interesuje i za napadače Edina Džeka, Fernanda Toresa i Alvara Moratu, kao i da je Samjuel Eto razgovarao sa bivšim predsednikom Intera, Masimom Moratijem, ali da su zbog njegovih godina šanse da se vrati među crno-plave minimalne.

"Eto me ne poznaje, tako da je normalno da je pričao sa Moratijem... Što se Džeka, Toresa i Morate, nije isključeno da jedan od njih zaigra za Inter. Videćemo".

Kurir sport / Gazeta delo Sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track