PROBLEMI NA MARAKANI: Luka Milunović odbio da potpiše da neće tužiti Zvezdu
Foto: Sasa Pavilic

Kažnjen fudbaler

PROBLEMI NA MARAKANI: Luka Milunović odbio da potpiše da neće tužiti Zvezdu

Fudbal -
Mladi reprezentativac Luka Milunović nada se dogovoru sa upravom kluba, ali ne isključuje ni mogućnost odlaska s Marakane

Nesporazum.Mladi reprezentativac Luka Milunović odstranjen je iz tima Crvene zvezde zbog odbijanja da potpiše dokument kojim potvrđuje da neće tužiti klub zbog dugovanja. Odluku o Milunovićevom premeštaju iz prve ekipe doneli su članovi užeg rukovodstva, ali narednih dana ona bi mogla biti preinačena.- Nadam se da ćemo doći do dogovora i da ću se vratiti u tim. Ne bih voleo da bilo šta poremeti ekipu i saigrače pred odlučujuće mečeve u šampionatu, mislim da je mir sada najpotrebniji - kaže Milunović.Ipak, nastao je problem i do njegovog razrešenja moguće je doći samo razgovorom, koji je prethodnih dana vodio lično Milunović sa upravom.- Tačno je da sam dao usmeno reč da neću tužiti klub zbog dugovanja. Smatrao sam da je to dovoljno, ali izgleda da drugi misle drugačije. Ništa mi drugo ne preostaje nego da nastavim s radom sve dok ne pronađemo nekakav sporazum. Ja bih voleo da to bude već do naredne utakmice.Događaji u karijeri dovode Milunovića u teška iskušenja. Od standardnog člana U21 reprezentacije Srbije na početku sezone dospeo je do drugog plana u Crvenoj zvezdi, a sada i do izlaznih vrata Marakane.- Stalno ponavljam sebi onu staru izreku „što te ne ubije, to te ojača“. Prolazim ovu školu u pravo vreme, verujem da ću je uspešno završiti i da će mi ovo iskustvo značiti u nastavku karijere. Moja je želja da sve što naučim primenim u Crvenoj zvezdi, ali spreman sam i na dokazivanje u drugom klubu.

Zauvek zvezdašNISAM TO ZASLUŽIOTrener Slaviša Stojanović nije uticao na doneto rešenje o Milunoviću, tako da će igrač dobiti sve privilegije člana profesionalnog pogona onog trenutka kad u upravu kluba stigne potpisani papir.- Iz moje perspektive gledano, ničim nisam zaslužio da budem odstranjen jer je svima poznato kakav sam zvezdaš i čovek - rekao je Milunović.Uprkos neskrivenom navijačkom opredeljenju još iz juniorskih dana u OFK Beogradu, sporni dokument moraće svojeručno da potpiše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track