KO JE GORI: Dva brenda, puno zvezda, dve očajne reklame
Foto: Youtube Printscreen

Ispod svih očekivanja

KO JE GORI: Dva brenda, puno zvezda, dve očajne reklame

Fudbal -
Dva velika brenda koja se često reklamiraju na sportskim događajima, nisu zablistala u poslednjim kampanjama u kojima su zvezde bili fudbaleri.

Bliži se Svetsko prvenstvo u Brazilu pa su fudbaleri sve češće u centru pažnje a to veliki brendovi ne propuštaju kao priliku da se nametnu potrošačima.

Ovoga puta u samo par dana, svedoci smo dve reklame, koje dolaze od dva velika brenda a koje nikako nisu uspele u svojoj prvobitnoj nameri - da impresioniraju.

Prvi se oprobao Najk, koji je za svoju reklamu uzeo tri superstara: Kristijana Ronalda, Nejmara i Runija. U reklami koja je fantastično producirana, nema jake priče u pozadini a i sama poenta je prilično "mršava".

Samo par dana kasnije i Pepsi je dao svoj doprinos, a čini se da je ova reklama tek promašila temu. Tu su fudbalske zvezde poput Mesija, van Persija, Ramosa, Aguera, Vilšira a rezultat je ponovo nikakav.

Kao što je i pomenuto na par fudbalskih foruma, kada imate ovoliko zvezda u reklami, potrudite se da ne stoje kao ukras ili eventualno skakuću u nekom kratkom kadru.

Evo pomenutih reklama:

http://www.youtube.com/watch?v=gwxdEECNpZY
http://www.youtube.com/watch?v=KefIe0xwD6w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track