MANEKEN: Barselona se raspada, a Nejmar reklamira gaće

Oko kamere

MANEKEN: Barselona se raspada, a Nejmar reklamira gaće

Fudbal -
Brazilac koristi svaku priliku da tokom utakmice pokaže donji veš kompanije sa kojom ima sponzorski ugovor

Od kako je Nejmar iz Santosa prešao u Barselonu, Kataloncima ne ide.

Ispali su iz Lige šampiona, pošto su u četvrtfinalnom dvoboju sa Atletikom iz Madrida primili dva, a postigli samo jedan gol, Kup Kralja je otišao u prestonicu, pošto je Real slavio sa 2:1, a četiri kola pre kraja Primere, već pomenuti Atletiko ima četiri boda više. Sve to, navelo je deo navijača Barselone da žestoko kritikuju Brazilca. Osude idu do te mere da postoje i oni koji smatraju da je skupo plaćeni Nejmar, čiji transfer je naterao predsednika Rosela na ostavku a klubu doneo zabranu kupovine novin igrača, više maneken nego fudbaler. Brazilac po "sosiosima" preterano tokom utakmica reklamira donji veš kompanije sa kojom je potpisao sponzorski ugovor.

Dok oni koji smatraju da su prave zvezde tima Ćavi i Mesi i da je kupovina Nejmara nepotreban trošak za tim, sve glasnije govore kako je ponašanje Brazilca koji se još adaptira na Evropu neprimereno, njegovi fanovi ističu da je marka donjeg veša i način nošenja gaća izbor svakog čoveka i ne vide kako to utiče na fudbalsko umeće napadača koji bi trebalo da bude jedna od zvezda predstojećeg Mundijala u Brazilu.

Polemika traje, a Nejmar se leči od povrede i očekuje se da ako sve bude u redu zaigra tek u poslednjem kolu Primere kada na Kamp Nou stiže Atletiko Madrid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track