REAL SE PITA: Bejl pozvan da zaigra za Totenhem u prijateljskom meču

Da li će ga pustiti?

REAL SE PITA: Bejl pozvan da zaigra za Totenhem u prijateljskom meču

Fudbal -
Najskuplji fudbaler sveta mogao bi da odigra još jedan meč u dresu bivšeg kluba

Geret Bejl kako sezona odmiče sve više opravdava novac uložen u njega prošlog leta, a to najteže pada navijačima Totenhema čiji klub uprkos brojnim pojačanjima nije uspeo da ostvari zacrtani plasman u Ligu šampiona.

Ipak, postoji šansa da sjajni Velšanin odigra još jedan meč u dresu kluba u kojem se proslavio. U pitanju je oproštajni meč legende Totenhema, Ledlija Kinga, koji je na programu 12. maja ove godine.

Premijer liga se završava 11. maja, pa je ovaj meč zakazan dan nakon okončanja takmičarskih mečeva, ali sa druge strane, špansko prvenstvo se završava 18. maja pa je pitanje da li će Real pustiti jednog od glavnih igrača da tek tako zaigra kada je svaki dan odmora veoma bitan. Uz to, "Kraljevski klub" time rizikuje povredu Velšanina pred finiš sezone u Primeri i meč koji ih očekuje protiv Atletiko Madrida u finalu Lige šampiona 24. maja.

Kako prenose britanski mediji, sam Bejl je zainteresovan da nastupi na meču i time oda poštovanje bivšem kapitenu, a osim njega pozvan je i Luka Modrić, kojeg će Real Madrid takođe teško pustiti iz istih razloga kao i Velšanina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track