VUČINIĆ KAO SVEDOK: Benfika se žalila traži da Marković igra finale

UEFA na potezu

VUČINIĆ KAO SVEDOK: Benfika se žalila traži da Marković igra finale

Fudbal -
Crnogorac je izjavio da uopšte nije imao razmirica sa članom srpske reprezentacije, već sa rezervnim golmanom Benfike Arturom

Fudbalski klub Benfika uložio je žalbu na crveni karton koji je Lazar Marković zaradio nekoliko minuta pre kraja polufinalnog duela Lige Evrope sa Juventusom pošto je sudija Mark Klatenburg video svađu između njega i napadača Juventusa Mirka Vučinića.

Glavni argument portugalskog kluba u nastojanju da se izbori za pravo nastupa nekadašnjeg fudbalera Partizana u finalu protiv Sevilje 14. maja takođe u Torinu, je izjava Mirka Vučinića, koji je izjavio da uopšte nije imao razmirica sa članom srpske reprezentacije, već sa rezervnim golmanom Benfike Arturom.

Oba fudbalera, i Marković i Vučinić, kasnije su demantovala da se radilo o međusobnoj svađi, kao da su oni prijatelji. a Lazarovo odsustvo bi moglo dodatno da uzdrma poziciju Portugalac pošto na susretu neće biti Enca Pereza, koji je protiv Juvea dobio dva žuta kartona, dok je Salvio zbog namerne igre rukom takođe sakupio suspenziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track