DŽEKO: Nije gotovo, imamo još jedan meč
Foto: Reuters

Korak od titule

DŽEKO: Nije gotovo, imamo još jedan meč

Fudbal -
Siti ima dva boda više od drugoplasiranog Liverpula, a za titulu šampiona potreban im je remi protiv Vest Hema jer ima mnogo bolju gol-razliku od crvenih

MANČESTER - Napadač Mančester Sitija Edin Džeko upozorio je danas saigrače i navijače da ne smeju da "polete" posle pobede nad Aston Vilom koja im je donela prvo mesto na tabeli, već da moraju da se fokusiraju na poslednje kolo i duel sa Vest Hemom.

Siti ima dva boda više od drugoplasiranog Liverpula, a za titulu šampiona potreban im je remi protiv Vest Hema jer ima mnogo bolju gol-razliku od crvenih.

Džeko je u sinoćnjoj pobedi nad Aston Vilom od 4:0 postigao prva dva gola.

"Igrali smo dobro i u prvom poluvremenu sinoć, ali nismo dali gol. Ipak, trener nam je rekao da budemo strpljivi i da ćemo dobiti ono što želimo. Uvek je teško da "načnete" protivnika kada se brani sa 10 igrača. Kada smo to uspeli, sve je bilo mnogo lakše. Sada moramo da se skoncentrišemo na meč u nedelju, važno je da ozbiljno shvatimo ovaj duel", rekao je Džeko.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u dosadašnjem toku sezone za Siti odigrao 45 utakmica i postigao 26 golova.

Prethodnu šampionsku titulu Siti je osvojio pre dve godine u poslednjem kolu, kada je golom Serhija Aguera u sudijskoj nadoknadi savladao Kvins Park Rendžers sa 3:2, dok je samo nekoliko minuta ranije upravo Džeko izjednačio rezultat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track