APEL PARTIZANA USPEO: Kamion krenuo za Krupanj!
Foto: Partizan

Sredstva idu Mačvu

APEL PARTIZANA USPEO: Kamion krenuo za Krupanj!

Fudbal -
Navijači i građani su se u velikom broju odazvali akciji prikupljanja garderobe, hrane, lekova, hemikalija, ćebadi i drugih neophodnih sredstva

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan zahvalio je svima na pomoći koji su ponudili kamione da bi se u Krupanj dopremila sva sakupljenja sredstva.

Partizan je ranije danas na stadionu u Humskoj sakupio veliki broj sredstava i naveo da je potreban kamion kako bi sva pomoć bila dostavljena ugroženima u opštini Krupanj. Posle apela kamion je nabavljen i on je već krenuo ka Krupnju.

"Navijači i građani su se u velikom broju odazvali akciji prikupljanja garderobe, hrane, lekova, hemikalija, ćebadi i drugih neophodnih sredstva. Partizan se zahvaljuje svima na pomoći, svim dobrovoljcima i ljudima velikog srca!Zahvaljujući vama prvi kontigent pomoći kreće ka opštini Krupanj! Hvala svima koji su se odazvali i ponudili svoje kamione kako bi pomoć stigla u najkraćem roku do najugroženijih! Donosite i dalje svoje donacije! Čekamo vas u Humskoj1!", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan je u subotu sakupio dva kamiona neophodnih stvari koji su dostavljeni ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji.

Poplavni talas koji je pogodio Krupanj ostavio je teške posledice u tom gradu, a stanovnici pokušavaju da saniraju štetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track