LUDAK IZ PREMIJERLIGE: Bivšoj devojci i njenoj majci pretio da će im baciti kiselinu u lice
Foto: AP

Napao dve žene

LUDAK IZ PREMIJERLIGE: Bivšoj devojci i njenoj majci pretio da će im baciti kiselinu u lice

Fudbal -
Igrač koji je ponikao u fudbalskoj školi Mančester junajteda, ali ga je upravo zbog problematičnog ponašanja Aleks Ferguson odstranio iz kluba

Fudbaler Vest Hema i mladi reprezentativac Engleske Ravel Morison (21) uhapšen je nedavno zbog napada na dve žene. Morison je optužen za napad na 19-godišnju bivšu devojku u jednom baru u Mančesteru, kao i za nasilje nad njenom 39-godišnjom majkom nekoliko sati kasnije.

Igrač koji je ponikao u fudbalskoj školi Mančester junajteda, ali ga je upravo zbog problematičnog ponašanja Aleks Ferguson odstranio iz kluba, fizički je zlostavljao i pretio bivšoj devoci Rei i njenoj majci Pravin.

"Baciću ti kiselinu u lice, ubiću te. Zapaliću vam kuću! Dignuću je u vazduh", pretio je Morison.

Morison je od ranije poznat po nestašnom ponašanju. Tako je tokom meča reprezentacije Engleske protiv Litvanije prošle godine nasrnuo na saigrača Vilfrida Zahu.

Da nije baš duboke pameti, Morison je pokazao nedavno kada se zamerio navijačima Vest Hema jer se u svom Ferariju slikao obučen u dresu Arsenala.

Mladi engleski reprezentativac dok traje suđenje dobio je uslovnu slobodu. Ne sme da kontaktira ili da se približi žrtvama, a ne sme ni da se pojavi na području grada Mančestera bez odluke suda. Ukoliko Vest Hem bude igrao u Mančesteru, Morison će biti pod posebnom prismotrom i moraće odmah nakon utakmice da se vrati u London.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track