UŽIVO TRANSFERI: U Ajaksu se nadaju Etou

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

UŽIVO TRANSFERI: U Ajaksu se nadaju Etou

Fudbal -
Sve o fudbalskom tržištu, prelaznom roku, transferima, spekulacijama, očekivanjima na jednom mestu

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:44 - Čelsi bi da dovede BenatijuČelsi je navodno ponudio Romi 35 miliona evra za Mehdija Benatiju, a Rimljani potencijalnu zamenu vide u Baši, Manolasu, Kirikešu ili Rolandu.

23:00 - Afelaj na pozajmici u OlimpijakosuFudbaler Barselone Ibrahim Afelaj karijeru će nastaviti na pozajmici u Olimpijakosu, saopštio je klub sa Nou Kampa. Afelaj je propustio veći deo prošle sezone zbog serije povreda noge. Pre dve godine igrao je na pozajmici u Šalkeu, a po povratku u Barselonu u avgustu 2013. morao je na operaciju.

22:32 - Štutgart traži defanzivca Monaka Direktor Štutgarta, Fredi Bobić je otkrio da je njegov klub odbio ponudu Monaka tešku 15 miliona evra za 21-godišnjeg štopera Antonija Rudigera.

21:52 - U Ajaksu se nadaju Etou U Ajaksu se nadaju da bi mogli da ubede Samuela Etoa da ih pojača. "Znam samo da je direktor Mark Overmars pričao sa njim i da postoji šansa. Eto želi da igra u Ligi šampiona i to je ono što nam ide na ruku. Uostalom, ko ne bi želeo takvog igrača?", rekao je Frank De Bur.

21:02 - Enco Perez blizu Valensije Enco Perez je na korak od prelaska u Valensiju, a uprava Benfike je već spremila vrhunsku potencijalnu zamenu – Džeordžinja Vajnalduma20:18 - Ren želi Gurkufa Ren želi da vrati Joana Gurkufa. Nekada veliki talenat francuskog fudbala je kao tinejdžer zablistao upravo u dresu ovog kluba, posle čega je usledio transfer u Milan.

20:00 - VBA rešen da dovede Džervisa Uprava Vest Bromič Albiona je spremna da izdvoji oko 9.000.000 evra za krilnog igrača Vest Hema Meta Džervisa.

19:25 - Eto skup za PSV Posle Ajaksa, Volfsburga, Rome, Totenhema i Juventusa, i PSV Ajndhoven je pokazao želju da angažuje Samuela Etoa, ali je brzo odustao kada je saznao da Kamerunac traži platu od dva miliona evra.

18:35 - Trabzon kupuje Kola Turea Trabzon je platio miliona evra Liverpulu za Kola Turea.

17:50 - Marko Marin u Fiorentini Baš kao što je i najavljeno, vezista Čelsija Marko Marin doći će u Fjorentinu na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezonu u visini od 5.000.000 evra.

17:25 - Vidalov agent se sastaje sa čelnicima Junajteda Agent Artura Vidala, Fernando Felisevič sleteo je u London i trebalo bi da se sastane sa čelnicima Mančester junajteda kako bi dogovorio transfer njegovog klijenta.

17:10 - Blind u Junajtedu za 24 miliona evra U Ajaksu su pre dva dana priznali da ne mogu da zadrže Dejlija Blinda i da će on nastaviti saradnju sa Van Galom, a sada je na videlo izašla i ponuda Mančester Junajteda. Crveni đavoli su Ajaksu ponudili 24 miliona evra za Holanđanina.

16:24 - Milan zainteresovan za Pandeva i DžemailijaFudbalski klub Milan kao da tek sada počinje da se budi u prelaznom roku. Doveli su golmana Lopeza iz Reala, a sada žele da se pojačaju i u fazi napada. Kako pišu mediji sa Apenina "rosoneri" bi rado videli u svojim redovima dvojac iz Napolija Blerim Džemaili - Goran Pandev. Klub sa San Sira bi obojici ponudio dvogodišnji ugovor. Sa druge strane, blizu izlaznih vrata je Kristijan Zapata. Za kolumbijskog internacionalca zainteresovan je Lacio.

16:02 - Raul Himenez na metu madridskog AtletikaNapadač Amerike iz Meksika Raul Himenez na meti je šampiona Španije Atletika iz Madrida. Madriđani su spremni da odvoje 15 miliona evra i time ojačaju napad koji je već osvežen dolaskom Marija Mandžukića. Problem Atletiku pravi Porto, koji takođe želi Meksikanca.

15:34 - Barselona nudi 40 miliona evra za KvadradaBarselona je daleko od završetka sastavljanja tima za narednu sezonu. Dovođenje Tomasa Vermalena, ali i ponuda za Huana Kvadrada najbolji su pokazatelj toga. Tim sa "Kamp Nou" stadiona ponudio je 40 miliona evra Fiorentini za kolumbijskog igrača. To je po svemu sudeći poslednja ponuda koji će klub iz Firence najverovatnije i prihvatiti.

15:03 - Barselona želi PiščekaČelnici Barselone zainteresovani su za igrača Borusije Dortmund i poljskog reprezentativca Lukaša Piščeka. Trener Barselone Luis Enrike traži zamenu za Danija Alveša, a izbor je pao na Piščeka. On je trenutno jedan od najboljih desnih bekova u Evropi, a ima ugovor sa Borusijom do juna 2017. godine. Obeštećenje za njega iznosi oko 30 miliona evra.

14:15 - Junajted i Arsenal žele HumelsaNovi trener Mančester junajteda Luj van Gal planira da pošalje novu, finansijski izdašniju ponudu Borusiji Dortmund za Matsa Humelsa. Mediji na Ostrvu tvrde da je Borusija prvu ponudu odbila, ali da je Junajted sada odlučio da ponudi 30 miliona funti za nemačkog reprezentativca. U slučaju da do transfera ne dođe Van Gal ima plan B po kojem bi u klub sa "Old traforda" stigao fudbaler Ajaksa Deli Blind. Interesovanje za Humelsa pokazao je i Arsenal koji traži zamenu sa Tomasa Vermalena, koji je prešao u Barselonu.

13:55 - Rafinja propušta početak sezone zbog povredeFudbaler Bajerna Brazilac Rafinja propustiće početak sezone zbog povrede noge, saopštio je prvak Nemačke. Rafinja je ligamente levog skočnog zgloba pokidao na treningu i predstoji mu pauza. "Veoma sam razočaran. Dobro sam se spremao ovog leta, ali desilo se ovo", rekao je Rafinja, koji je prošle sezone odigrao 46 utakmica za Bavarce u svim takmičenjima.

13:29 - Podolski prelazi u Galatasaraj?Fudbaler Arsenala i nemački reprezentativac Lukas Podolski trebalo bi karijeru da nastavi u turskom Galatasaraju. Podolski (29) je ponikao u Kelnu, a potom je igrao za Bajern i ponovo Keln pre nego što je stigao u Arsenal 2012. godine. On je nezadovoljan statusom u londonskom klubu, a Galatasaraj je spreman da angažuje ovog fudbalera, koji je sa Nemačkom nedavno osvojio SP u Brazilu.

13:00 - Milijaš nastavlja karijeru u Manisi?Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš trebalo bi karijeru da nastavi u turskom drugoligašu Manisi. Milijaš bi odigrao još dve utakmice za Zvezdu, a onda će preći u Tursku.

Foto: Saša Pavlić
Foto: Saša Pavlić

12:28 - Afelaj na pozajmici u OlimpijakosuFudbaler Barselone Ibrahim Afelaj karijeru će nastaviti na pozajmici u Olimpijakosu, saopštio je klub sa Nou Kampa. Afelaj je propustio veći deo prošle sezone zbog serije povreda noge. Pre dve godine igrao je na pozajmici u Šalkeu, a po povratku u Barselonu u avgustu 2013. morao je na operaciju. Holandski fudbaler do sada je za prvi tim Barselone odigrao 35 utakmice i postigao dva pogotka. Pre Barselone nastupao je za PSV iz Ajndhovena.

12:00 - Del Pjero: Vratio bih se u Juve, ali ne kao igračLegendarni italijanski fudbaler Alesandro del Pjero izjavio je da želi da se vrati u Juventus, ali ne kao igrač. Del Pjero je igrao za Juventus do 2012. godine, a onda se prešao u Sidnej sa kojim je nedavno raskinuo ugovor."Povratak u Juventus je jedna od mogućnosti u budućnosti, pošto se penzionišem. Torino je moj dom, povezan sam s planetom Juve. Moram da mislim na sadašnjost. Sve će da se zna u naredne dve nedelje", rekao je Del Pjero11:32 - Habib Ture u TrabzonuFudbaler Liverpula i reprezentacije Obale Slonovače Habib Ture potpisaće ugovor sa Trabzonom, koji sa klupe predvodi Vahid Halilhodžić. Liverpul je prihvatio ponudu od dva miliona evra Za Turea. Halilhodžić je sarađivao sa Tureom dok je vodio selekciju Obale Slonovače. Ture je pre Liverpula igrao za Mančester siti i Arsenal.11:11 - Kontento iz Bajerna u Bordo

10:40 - Junajted spremio 165 miliona evra za pojačanjaČelnici Mančester junajteda pripremili su 165 miliona evra za trojicu igrača, koja će angažovati u prelaznom roku. Junajted je zainteresovan za Artura Vidala, Anhela di Mariju i Mehdija Benatiju. Novi trener "crvenih đavola" Luj van Gal želi da klub vrati u vrh engleskog fudbala i već je počeo da stvara novi tim. Junajted je navodno dogorio sve uslove ugovora Vidalom, a ostalo je još samo da se dogovori obeštećenje sa Juventusom. Tim sa Old traforda je ponudio Realu 69 miliona evra za Di Mariju, a očekuje se da Real pristane na transfer. Ostrvski mediji navode da pregovori najteže idu sa Romom u vezi prelaska Benatije na Old traford.10:14 - Ćićarito može da ide za 10 miliona dolaraČelnici Mančester junajteda odlučili su da prodaju meksičkog reprezentativca Havijera Ernandeza Ćićarita za 10 miliona dolara. Meksikanac se ne uklapa u viziju tima novog trenera Junajteda Luisa van Gala. Interesovanje za Ćićarita su pokazali Juventus, Inter, Milan, Atletiko i Sautempton.09:50 - Holandski golman Martin Stekelenburg igraće na pozajmici u Monaku

09:24 - Milan poslao Simića na pozajmicu u Seriju BMladi fudbaler Milana i juniorski reprezentativac Češke Stefan Simić igraće naredne sezone na pozajmici u Varezeu. Simić (19), koji je poreklom iz Prijedora, dobio je priliku da se kali u italijanskom drugoligašu. "Siguran sam da ću napredovati u novom klubu. Već na treninzima se vidi razlika između seniorskog i juniorskog fudbala. Vareze je za mene novi izazov, a to mi mnogo znači i jedva čekam da zaigram u novom klubu, rekao je Simić.08:59 - Forster potpisao za SautemptonDosadašnji golman Seltika Frejzer Forster potpisao je ugovor sa engleskim premijerligašem Sautemptonom. On je sa engleskim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor, a obeštećenje navodno iznosi oko 10 miliona funti. "Frejzer je vrlo talentovan igrač i mi smo oduševljeni što smo ga doveli u naš klub. Ovo je veoma važno pojačanje za nas uoči početka nove sezone", rekao je menadžer "svetaca" Ronald Kuman.

08:30 - Vermalen: Čast je igrati za Barselonu

Novi fudbaler Barselone Tomas Vermalen rekao je da je oduševljen što je došao u katalonski klub. Vermalen je prošao dvostruke preglede i potpisao petogodišnji ugovor. Belgijanac je do sada igrao za Arsenal, a obeštećenje za njega iznosi oko 19 miliona evra."Čast je igrati za Barselonu, ovo je predivan klub. Igrao sam u Arsenalu mnogo godina, znam kako je igrati pod pritiskom pobede u svakom meču", izjavio je Vermalen.08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track