Zvezdan Terzić: Odlazi Milijaš, dolazi Mesi?!
Foto: Saša Pavlić

Našalio se od muke

Zvezdan Terzić: Odlazi Milijaš, dolazi Mesi?!

Fudbal -
Da li neko može da se zakune da do kraja prelaznog roka nećemo dovesti zvezdu Barselone, zapitao se gensek Zvezde

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš je na izlaznim vratima Marakane. Poziv turske Manise se teško odbija, a crveno-beli kapitenu duguju 500.000 evra.To je indirektno potvrdio i generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić.- Milijaš sigurno ostaje za utakmicu protiv Jagodine, a i Vojvodine. A za dalje? Pa, možda ode još šest igrača, a možda dovedemo i Mesija. Da li može neko da se zakune da nećemo? Sve može da se dogodi, polako, ima vremena - rekao je Terzić.Sportska javnost smatra da bi Zvezda izgubila mnogo odlaskom iskusnog kapitena.- Izuzetno cenim Milijaša i mislim isto što i javnost - kazao je Terzić.Potom je Terzić otvorio karte.- Biće onako kako Milijaš bude hteo. Dakle, tako da igrač bude zadovoljan. Naravno da je on nama potreban, on je vođa, lider, jedan od najboljih igrača. U decembru prošle godine potpisao je sporazum s klubom. Nama su tu vezane ruke, kod Milijaša su i nož i pogača. Zvezda neće biti prepreka nikome da rešava egzistenciju. Nema etičkog smisla da ga zadržavamo, a mnogo mu dugujemo.Registracija igrača biće završena uspešno.- Do 31. avgusta sva pojačanja steći će pravo da igraju. Radimo na tome - rekao je Terzić.

Nisu uspeli da dovedu Krkića, a kako će mene... Leo Mesi
Nisu uspeli da dovedu Krkića, a kako će mene... Leo Mesi

Gledao komšijePOKAZALI VIŠE OD PARTIZANATerzić je s Lalatovićem bio u Novom Sadu na meču Vojvodina - OFK Beograd, ali je posmatrao i duel velikog rivala iz Humske.- Gledao sam i utakmicu Voždovac - Partizan. Mislim da je Zvezda mnogo više pokazala od „večitog rivala“ - konstatuje Terzić.

TERZIĆ O IGRAČIMA:- Vukašin Jovanović- Danas-sutra potpisuje profesionalni ugovor. Ogroman, ogroman potencijal.- Mamadu Mbođ- Brze noge, miran na lopti, tačan pas, ali na treningu. Videćemo ga na prijateljskoj utakmici.- Miloš Ninković- Razgovarali smo o povratku u Zvezdu. Zasitio se svega i ne vidi sebe u našoj ligi.- Aleksandar Kovačević- Steaua je pokazala interesovanje pre 20 dana, ali nije realno da ode tamo.- Zlatko Dedić- Nismo direktno kontaktirali s njim, ali je Zvezda zainteresovana za njega.- Luka Jović- Novi Falkao, nema šta da ga naučiš, to se rodi, on sve zna. Biser!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track