RASPRAVA: Bilić zbog žutog kartona zamerio Mažiću, Srbin isključio Hrvata i Remzija

Razumeju se

RASPRAVA: Bilić zbog žutog kartona zamerio Mažiću, Srbin isključio Hrvata i Remzija

Fudbal -
Fudbaler Arsenala poslat u svlačionicu zbog dva žuta kartona, a hrvatski trener zbog protesta

Fudbaleri Bešiktaša i Arsenala remizirali su bez golova u prvom meču poslednjeg četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a pravdu na meču u Turakoj deloi srpski arbitar Milorad Mažić.

On je u prvom poluvremenu odlično sudio, a u 53. minutu Mažić je pokazao prvi žuti karton, Ramonu Moti zbog oštrog faula nad Aleksisom Sančezom, nakon čega je trener Bešiktaša Slaven Bilić imao šta da zameri našem sudiji, sa kojim je imao kraću raspravu.

Bilo je potom nešto više posla za srpskog arbitra, jer je žuti karton pokazao i Remziju i Flaminiju za dva mintua zbog grubih prekršaja na sredini terena.

Mažić je u 80. minutu isključio fudbalera Arsenala, pošto je Remzi izgubio loptu na sredini terena i onda sa leđa oborio Ozjakupa, zbog čega mu je Mažić sasvim opravdao pokazao drugi žuti karton, odnosno crveni i put u svlačionicu pre svih. Velški vezista je time prilično iznervirao Vengera i saigrače ostavio na cedilu, a neće igrati ni u revanšu.

Srpski arbitar je put u svlačionicu pokazao i treneru Bešiktaša, bivšem selektoru Hrvatske Slavenu Biliću zbog burnih protesta da ne dosudi jedan prekršaj.

Slaven Bilić, Foto: Reuters
Slaven Bilić, Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track