NEMA NESUGLASICA: Bilić se uzvinio Mažiću, Venger smatra da je Srbin bio prestrog prema Remziju

Svestan greške

NEMA NESUGLASICA: Bilić se uzvinio Mažiću, Venger smatra da je Srbin bio prestrog prema Remziju

Fudbal -
Nisam navikao na ove situacije, vodio sam Hrvatsku 60-70 utakmica, a ovo mi tek drugi put da me sudija poslao na tribine, rekao je trener Bešiktaša

Hrvatski trener na klupi Bešiktaša Slaven Bilić izjavio je da se izvinio srpskom sudiji Miloradu Mažiću, koji ga je u finišu meča baraža za fudbalsku Ligu šampiona s Arsenalnom isključio.

Utakmica je završena rezultatom 0:0, a u drugom poluvremenu je bilo nervoze u redovima i na klupama obe ekipe.

"Ma ništa posebno… Malo sam se naljutio nakon što je lopta pogodila Flaminija u stomak, a sudija zaustavio igru. Izgubio sam živce, ali odmah posle utakmice sam se izvinio i Mažiću i Vengeru. Nisu mi zamerili… Nisam navikao na ove situacije, vodio sam Hrvatsku 60-70 utakmica, a ovo mi tek drugi put da me sudija poslao na tribine", rekao je Bilić posle meča, i misli da ne bi trebalo da propusti naredni meč."Ne znam kakva su pravila, ali ne vidim razlog zašto bih propustio meč u Londonu. Po toj logici neki treneri bi propuštali svaku drugu utakmicu.

On je rekao da je jako optimističan kada je revanš u Londonu u pitanju.

"Nekim mojim igračima je ovo prva utakmica s velikom ekipom, i sada su se uverili da mogu s njima da igraju. U London idemo da ispunimo svoj san, a ne da šopingujemo u “Harodsu", rekao je Slaven Bilić.

Menadžer Arsenala Arsen Venger kritikovao je rad našeg Mažića, rekavši da mu nije jasno zašto je isključio Arona Remzija, pa ni Bilića.

"Pogodlila me je flaša kada sam izlazio sa terena i to sam prijavio nadležnim organima. Drugo, oba žuta kartona koja su data Ramziju su neverovatna, nemoguća. Kada pogledate te faulove vidite da to uopšte nisu ozbiljni startovi. Nijedan žuti karton nije zaslužio Ramzi i smatram da je sudija u drugom poluvremenu veoma loše obavljao svoj posao", rekao je Venger.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track