Krunić: Naša šansa protiv Vojvodine
Foto: Kurir

Krunić: Naša šansa protiv Vojvodine

Fudbal -
Trener Jagodinaca istakao je da zna da je Vojvodina favorit, ali da će njegova ekipa pokušati da u Novom Sadu izvuče povoljan rezultat
JAGODINA - Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas pred gostovanje Vojvodini u Super ligi Srbije da će njegova ekipa u tražiti šansu da ostane neporažena.
"Kod igrača može da se desi kriza, slabija igra, međutim znam da oni uvek daju sve od sebe. Ne bojimo se Vojvodine, pokušaćemo da se nadigravamo. Tražićemo našu šansu da se iz Novog Sada vratimo neporaženi što će biti jako teško", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.
Krunić je istakao da zna da je Vojvodina favorit, ali da će njegova ekipa pokušati da u Novom Sadu izvuče povoljan rezultat.
"Priča se da je Vojvodina u nekoj krizi jer su od 15 osvojili samo osam bodova, međutim to nas ne zavarava. Oni su jako dobra ekipa, imaju mnogo dobrih pojedinaca i misli da će ova utakmica biti izuzetno teška i da će se oni mobilisati i motivisati i dati sve od sebe da nas pobede", rekao je Krunić.
Najbolji strelac Jagodine i bivši fudbaler Vojvodine, Ognjen Mudrinski kazao je da će njegova ekipa na gostovanju pokazati kvalitet koji poseduje.
"Očekuje nas teška utakmica i mislim da nema potrebe da puno pričamo o Vojvodini. Oni će sigurno biti pod pritiskom da moraju da nas pobede, ali mi idemo totalno rasterećeni u Novi Sad da pokažemo kvalitet koji posedujemo", kazao je Mudrinski.
Utakmica 21. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Jagodine igra se u subotu u 15.00 u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja