Butorović: Znamo ko nas je kamenovao!

Butorović: Znamo ko nas je kamenovao!

Fudbal -
Bata Kankan: Policija zna ko je umešan u bacanje kamenica na autobus s igračima Vojvodine

Srećom, izbegnute povrede!Nekolicina huligana u subotu je kamenovala autobus s igračima Vojvodine dok su išli na meč protiv ekipe Jagodine, a predsednik Novosađana Ratko Butorović kaže da policija zna ko stoji iza toga. On negira da su u pitanju navijači njegovog kluba, ali ne želi da otkrije da li su u pitanju pristalice Novog Sada, kao što se spekuliše.

- To nisu navijači Vojvodine, a ja ne bih prejudicirao o kome je reč. Policija zna ko stoji iza toga i ona će odraditi svoj deo posla. Oni su razbili prozor na klupskom autobusu, ali sreća pa postoji duplo staklo, tako da niko nije nastradao. Da su stakla pukla, sigurno bi neki fudbaler koji je sedeo pored prozora bio pogođen u glavu - objašnjava Butorović.

Nije bilo tuče!Ratko Butorović demantuje da je posle još jednog nerešenog rezultata njegovo obezbeđenje uletelo među navijače Vojvodine i tom prilikom udarilo nekolicinu njih.

- Nikad nisam imao obezbeđenje, već su to sve moji prijatelji. S navijačima jesmo imali razgovor, ali nikakve tuče nije bilo i ne znam zašto se to podmeće - kaže Butorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track