ADEM LJAJIĆ: To što me Advokat neće nije moj problem

Reakcija

ADEM LJAJIĆ: To što me Advokat neće nije moj problem

Fudbal -
Ako me selektor ponovo pozove, biću spreman da se odazovem, kaže fudbaler Rome

Fudbaler Rome Adem Ljajić rekao je u izjavi za italijanske medije da voli svoju zemlja, a da činjenica da ga selektor Dik Advokat ne vidi u državnom timu, nije njegov problem. Posle rasprave Ljajića sa kapitenom Srbije Branislavom Ivanovićem na prijateljskom meču sa Francuskom (1:1), u svlačionici, Advokat je rešio da izostavi vezistu Rome sa najnovijeg spiska reprezentativaca, obrazlažući to time da Ljajić narušava atmosferu u ekipi.

"Što se tiče reprezentacije, volim svoju zemlju. Ako me selektor ponovo pozove, biću spreman da se odazovem. Ako me ne pozove, to je njegov problem, ne moj."

Ljajić je, takođe, ispričao šta se tačno desilo na tribinama „Juventus Arene“ kad je on, zajedno sa Kevinom Strotmanom i još nekim igračima bio meta navijača „stare dame“:

"Klupa sa rezervnim igračima smeštena među publikom je veliki uspeh svih, ali očigledno je da navijači nisu navikli da imaju igrače u blizini. Odgovorio sam im na provokacije na moj način i posle toga se okrenuo utakmici. Kad mi budemo domaćini, siguran sam da će naša klupa biti dobro obezbeđena i da se ovo neće desiti."Ljajić je dodao da i dalje smatra da Roma ima snage da osvoji Skudeto, da je pokazala da je najjača, ali da to mora da dokaže i na terenu, uz opasku da nije siguran da će to zavisiti samo od nje, aludirajući na sudije koje „guraju“ Juventus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track