BERLUSKONI OPLEO PO BALOTELIJU: Srećan sam što više nemamo trulu jabuku u svlačionici
Foto: Instagram

Vlasnik Milana tvrdi da nikada nije želeo u timu Super Marija

BERLUSKONI OPLEO PO BALOTELIJU: Srećan sam što više nemamo trulu jabuku u svlačionici

Fudbal -
Baloteli je 2013. godine iz Mančester sitija došao u Milan, gde se zadržao jednu sezonu, a sa San Sira je ovoga leta otišao u Liverpul

BEOGRAD - Vlasnik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni rekao je da nikada nije želeo u svojoj ekipi napadača Marija Balotelija, koga je nazvao "trulom jabukom". Baloteli je 2013. godine iz Mančester sitija došao u Milan, gde se zadržao jednu sezonu, a sa San Sira je ovoga leta otišao u Liverpul.

"Sećam se da je kupljen iako sam ja bio protiv. Imamo mnogo šampiona u timu (Džeremija) Meneza, (Keisukea) Hondu, (Stefana) El Šaravija, (Fernanda) Toresa, (Najdžela) De Jonga... To je baza ekipe i sada više nemamo trulu jabuku u svlačionici", rekao je Berluskoni. Mediji su spekulisali i da je Milan zainteresovan za napadača Karlosa Tevesa, ali je Berluskoni rekao da "nikada nije razmišljao o 30-godišnjem Argentincu". Berluskoni je zahvalio treneru Milana Karlu Ančelotiju na savetima oko kupovine pojedinih igrača. "On je bio jedan od naših savetnika na tržištu igrača. Savetovao nas je oko (Dijega) Lopesa, Meneza i Aleksa", dodao je on. Milan je prošlu sezonu završio na osmom mestu u Seriji A i ove sezone ne igra u evropskim takmičenjima. Berluskoni je rekao da je cilj kluba da 2016. godine igra u finalu Lige šampiona, koje će se odigrati na stadionu Milana, San Siru. "Još je rano pričati o ekipi, ali mislim da ćemo od januara moći da damo bolju procenu. Naš cilj je da se vratimo u Evropu, želimo da napravimo pobednički tim. U fudbalu postoje ciklusi, godine uspeha, pa padovi, a onda ponovo pobede", rekao je on.

"Navijači mogu da budu uvereni - ekipa je već konkurentna i uskoro će ponovo biti lider u evropskom fudbalu. Finale Lige šampiona 2016. godine je u Milanu, zašto da ne sanjamo da se tamo nađemo", dodao je Berluskoni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track