Slaven Bilić: Ne ide mi se u Beograd!
Foto: Ap

Liga Evrope: Hrvatski stručnjak nerado dolazi u Srbiju

Slaven Bilić: Ne ide mi se u Beograd!

Fudbal -
Pristalice Partizana napraviće neprijateljsku atmosferu i zato našim navijačima savetujem da ne dolaze na utakmicu u Humsku

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić upozorio je tursku javnost i svoju ekipu Bešiktaš da ih protiv Partizana u Beogradu očekuje zapaljiva atmosfera, koju će stvoriti neprijateljski nastrojeni navijači domaće ekipe.U zadatim okolnostima Bilić veruje da će njegovim igračima biti dovoljno teško da na terenu ostvare pobedu, tako da im nije potrebna dodatna tenzija koju bi stvorilo prisustvo navijača njegovog tima u Humskoj.Neposlušni Turci- Partizan je dobra ekipa. Očekuje nas teška utakmica pred previše vatrenih navijača, koji će stvoriti neprijateljsku atmosferu. Biće napeto, naše pristalice ne bi trebalo da dođu na stadion - rekao je Bilić.Uprkos njegovom upozorenju, najvatreniji navijači već su došli u Beograd, a do početka sutrašnje utakmice očekuje se da će ih biti skoro 1.000. Zbog toga su u Partizanu, na preporuku UEFA, odlučili da za goste iz Turske oslobode celu severnu tribinu kako bi se lakše kontrolisala bezbednost tokom utakmice.

Plaši ih se Bilić... Navijači crno-belog tima
Plaši ih se Bilić... Navijači crno-belog tima

Zatvoren severIz tog razloga navijači Partizana koji su kupili karte za sever dobiće mesto na istočnoj tribini, u sektoru S. Ulaznice koštaju 800 dinara za južnu, 1.200 za bočne delove istoka i zapada i 1.800 za centralna mesta na tribinama.

Ozbiljna ligaOSAM POBEDA ZA POŠTOVANJEBilić poštuje rezultate Partizana u ovoj sezoni, iako kvalitet Jelen Superlige nije na nivou turskog elitnog takmičenja.- Za sebe mogu reći da sam dobar poznavalac Partizana i srpske lige. Osam pobeda na osam mečeva - to je učinak samo dobrih ekipa. Možemo da diskutujemo o kvalitetu lige, ali mislim da je to ozbiljno takmičenje. Mi smo trenutno u boljem položaju. Ako želimo da idemo u narednu fazu Lige Evrope, protiv Partizana moramo uzeti tri boda ili ostvariti remi -kaže mladi hrvatski trener.

LiderDEMBA BA VOĐA BEŠIKTAŠANajjači adut u borbi za trijumf u Beogradu Biliću će biti Senegalac Demba Ba, koji se posle dolaska iz Čelsija odmah nametnuo kao lider ekipe.- Demba Ba je veoma važan za našu igru, reč je o veoma pametnom fudbaleru koji treba da nas predvodi do titule i plasmana u Ligi šampiona. Ako postigne 20 golova, niko ne treba da sumnja da ćemo biti prvaci Turske - zaključio je Bilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track