SKANDAL: Englezi namerno šikanirali Tošića
Foto: Reuter

Čelnici CSKA iz Moskve ogorčeni

SKANDAL: Englezi namerno šikanirali Tošića

Fudbal -
Rusi optužuju imigrantsku službu u Mančesteru da je u dogovoru s upravom Sitija bez razloga zabranila Srbinu da odigra meč

Zvaničnici CSKA optužuju imigrantsku službu u Mančesteru i upravu Sitija da su svesno i namerno odbacili vizu Zorana Tošića kako bi izvršili dodatni pritisak na ekspediciju iz Moskve i tako na pokvaren način stigli do trijumfa.Nadmeni i prepotentni Englezi još jednom su pred celim svetom pokazali svoju bahatost i bezobrazluk, a ponovo će kao mnogo puta do sada proći nekažnjeno. Zvuči neverovatno da u drugoj deceniji 21. veka granična policija i carina reprezentativcu jedne evropske države zabrane da odigra meč najprestižnijeg takmičenja na planeti, konfiskuju mu pasoš i ne dozvole čak ni da prisustvuje utakmici.- Došlo je do greške u britanskoj ambasadi, gde su nam rekli da Srbima nije potrebna turistička viza i da mogu bez nje doći na aerodrom, gde će im biti izdato odobrenje za boravak u zemlji. S tranzitnom vizom imate pravo boravka u Britaniji 48 sati, što je bilo sasvim dovoljno da Tošić odigra meč. Ipak, policija se bahato ponašala prema nama i Tošića su tretirali kao da je došao u Englesku da radi na crno. Nakon duge prepirke prihvatili su da ga prime u zemlju jer su morali pošto je posedovao papire - stoji u saopštenju CSKA.

Deset stranacaBAŠ ZORANU NE VAŽE PAPIRI?!Za CSKA pored Rusa igra 10 stranaca. Šveđani, Brazilci, Nigerijac, Bugarin, Izraelac, Finac, Letonac, kao i internacionalac iz Obale Slonovače, te Srbin Zoran Tošić. Zvuči nestvarno da od svih pomenutih, baš srpski internacionalac, koji je pritom igrao za Mančester junajted, poseduje nevažeću vizu, što još više baca sumnju da je reč o iskonstruisanoj akciji.- Nama je jasno o čemu je reč, ali to će biti veoma teško dokazati - kažu Rusi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track