(VIDEO) ŠOK U MADRIDU: Navijač Deportiva preminuo u bolnici pošto je bačen u reku
Foto: Twitter

Pristalica kluba iz La Korunje pao u komu

(VIDEO) ŠOK U MADRIDU: Navijač Deportiva preminuo u bolnici pošto je bačen u reku

Fudbal -
Huligani Atletika dočekali su palicama pristalice Deportiva, a onda je došlo do masovne tuče

MADRID - Navijač španskog Deportiva iz La Korunje koji je danas uoči utakmice teško povređen u tuči sa pristalicama Atletika iz Madrida umro je u bolnici u Madridu.

Četrdesettrogodišnji navijač kluba iz Galicije, kome nije navedeno ime, izvučen je jutros iz hladne madridske reke Mansanaros sa teškim povredama glave, zadobijenim u tuči sa priostalicama Atletika u blizini stadiona "Visente Kalderon". Nesrećni navijač je pretrpeo infarkt i u teškom stanju hipotermije prebačen je u bolnicu, gde je utvtrđeno da se nalazi u stanju kliničke smrti.

Bolnica je saopštila da je navijač preminuo nešto posle dva sata po srednjeevropskom vremenu, pošto lekari nisu uspeli u naporima da ga reanimiraju.

Španski mediji navode da je do velike tuče dve radikalne frankcije navijača dva tima došlo jutros u Madridu. Reč je o ranije dogovorenoj tuči. Huligani Atletika dočekali su palicama pristalice Deportiva, a onda je došlo do masovne tuče.U tuči je teže povređeno još 11 osoba, od kojih trojica nožem."Atletiko oštro osuđuje incidente koji su se dogodili. Vrednosti koje promoviše sport moraju da prevladaju nad rivalitetom. Svi moramo da se borimo protiv nasilja", saopštio je Atletiko.

http://www.youtube.com/watch?v=bkKhWFTe_vs
http://www.youtube.com/watch?v=_cxLzM2PGeg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track