Pižon, Dujković i Pjanović u upravi Zvezde?

Terzić i Kokeza vraćaju bivše asove

Pižon, Dujković i Pjanović u upravi Zvezde?

Fudbal -
Čekaju poziv: Vladimir Petrović biće koordinator sportskog sektora, Ratomir Dujković predsednik Skupštine kluba, a Mihajlo Pjanović član Upravnog odbora

Legendarni fudbaleri Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, Ratomir Dujković i Mihajlo Pjanović vraćaju se na Marakanu, saznaje Kurir. Zvezdan Terzić i Slaviša Kokeza spremni su da trojici asova koji su pisali istoriju kluba iz Ljutice Bogdana ponude mesta u vladajućim strukturama.Vladimir Petrović Pižon trebalo bi da postane koordinator sportskog sektora, Ratomir Dujković predsednik Skupštine kluba, a Mihajlo Pjanović član Upravnog odbora.Svi zatečeni- Sačekajmo još malo - bilo je prvo što je rekao za Kurir Vladimir Petrović kada smo ga upitali vraća li se u Crvenu zvezdu, da bi dodao:- Nisam zvanično razgovarao sa ljudima koji sada vode Crvenu zvezdu. Videćemo. Dobra je ideja i sviđa mi se. Oduvek sam pričao da su zvezdaši potrebni klubu.Ratomir Dujković tvrdi da je uvek spreman da pomogne voljenom klubu.- Niko još nije razgovarao sa mnom. Ne znam da li je izvodljivo da preuzmem tu funkciju jer nisam zvanično ni u jednoj sekciji kluba, sem veteranskoj, a ni tamo na sastanke nisam dugo dolazio. Istina je da sam član skupštine Crvene zvezde, ali ne znam da li je to dovoljno da budem izabran za predsednika. Neko bi morao da me predloži. Mislim da ne može ovako, sa ulice. Nikada nisam bio rukovodilac te vrste - rekao je Dujković i dodao:- Prija mi vest! Baš me raduje da me ljudi iz Zvezde imaju u vidu posle toliko godina.Pjanović: Nije vremeMihajlo Pjanović bio je iznenađen inicijativom:Niko me nije zvao! Prvi put čujem od vas. Imam mnogo privatnih poslova i ne mogu 100 odsto da se prepustim Zvezdi. Zato mislim da nije pravo vreme jer u Crvenoj zvezdi ništa ne može da se radi polovično.

Može li to takoMIJAILOVIĆ: KONCEPT IZ 1991.Kandidat za predsednika Crvene zvezde Svetozar Mijailović veruje da će sa saradnicima uspeti da iskopira koncept kluba iz 1991. godine.Nekoliko meseci smo radili na izradi programa. Ostvarićemo koncept koji je Zvezda imala 1991. godine u smislu rukovođenja. U ovim izmenjenim i otežanim uslovima poslovanja neće se primenjivati metode kao tada. Približićemo se savremenim uslovima - poručio je Mijailović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track