(VIDEO) IMA GA SVUDA: Mesi postigao gol, asistirao posle igranja rukom i skrivio penal
Foto: Reuters

Barsa pobedila Atletiko

(VIDEO) IMA GA SVUDA: Mesi postigao gol, asistirao posle igranja rukom i skrivio penal

Fudbal -
Dobru igru na ovom meču Argentinac je zaokružio u 87. minutu kada je posle akcije Rakitića postigao treći gol za Barselonu

Fudbaleri Barselone savladali su Atletiko iz Madrida u derbiju 18. kola Primere rezultatom 3:1 (2:0). Ekipa Luisa Enrikea ponovo se primakla vodećem Realu na bod prednosti, koji ima 42 boda. Atletiko je ostao na trećoj poziciji sa 38 bodova.

Prvo poluvreme bilo je savršeno za Barselonu. Udarni trio Mesi - Suarez - Nejmar učestvovao je u akciji kod vodećeg pogotka u 12. minutu. Mesi je dobio loptu po desnoj strani u šesnaestercu gostiju, zavrnuo ka Suarezu, ovaj se okliznuo što je možda bilo i presudno da lopta stigne do Nejmara koji je sa svega nekoliko metara poslao loptu u mrežu.

Na 2:0 povisio je Luis Suarez posle odličnog solo prodora i asistencije Mesija. Fudbaleri ekipe iz Madrida bunili su se kod sudije Alberta Undijana Maljenka zbog igranja rukom od strane Argentinca, ali je sudija ostao neumoljiv.

Mesi je učestovao i u trećem golu na meču. Na njegovu žalost, skrivio je penal koji je kasnije Mandžukić pretvorio u gol, a igrao se 57. minutu.

Dobru igru na ovom meču Argentinac je zaokružio u 87. minutu kada je posle akcije Rakitića postigao treći gol za Barselonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track