DUŠAN TADIĆ ZA KURIR: Prija mi Engleska, nisam imitirao Ronalda

Intervju: Srpski fudbaler, junak Sautemptona

DUŠAN TADIĆ ZA KURIR: Prija mi Engleska, nisam imitirao Ronalda

Fudbal -
Gol sam proslavio onako kako mi je reklo srce. Trener Kuman me nije kaznio

Dušan Tadić otkriva za Kurir da mu nije bila namera da posle gola Junajtedu i pobede na Old Trafordu imitira Marija Balotelija ili Kristijana Ronalda. - Samo sam želeo da pokažem koliko sam jak! Nisam nikoga imao nameru da imitiram. Ne znam da imitiram - rekao je za Kurir Tadić.Da li bi opet na isti način proslavio gol Junajtedu kao što si uradio u nedelju?- Ne znam! Kad postigneš gol, uopšte ne razmišljaš kako ćeš ga proslaviti. Jednostavno krenu emocije i radiš onako kako ti srce kaže.Da li te je kaznio trener Kuman jer nije bio zadovoljan što si skinuo dres i dobio žuti karton?- Nije me kaznio! Ne vidim razlog zašto bi to uradio. Nas dvojica se odlično razumemo.

Isterivač „đavola“... Tadićev gol Junajtedu
Isterivač „đavola“... Tadićev gol Junajtedu

Letos je tvoj transfer iz Tventea za 12 miliona evra u Sautempton bio iznenađenje za sve. Misliš li da si uradio pravu stvar?- Dolazak u Sautempton je bio pun pogodak. Izabrao sam pravi trenutak i pravi klub. Zasad sve ide kako treba. Neka tako bude i u nastavku.Živiš svoju englesku bajku?- Može tako da se kaže. Nisam pogrešio kad sam odabrao Sautempton. Prija mi Engleska, a Holandija će mi uvek ostati u lepom sećanju.Nadaš li se da ćeš sledeće sezone igrati u Ligi šampiona?- Iskreno verujem u to.

Već ispisao istoriju SautemptonaBOLJI OD IVANA GOLCAHoćeš li biti najuspešniji od jugoslovenske kolonije u Sautemptonu posle Ivana Golca, Ivana Katalinića i Dejana Lovrena?- Znam da je pre mene dres „svetaca“ s velikim uspehom nosio Ivan Golac. Moje je da radim i napredujem. Nadam se da ću biti najuspešniji Srbin među „svecima“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track