(VIDEO) ZADOVOLJIO STARLETU: Baloteli može da se seksa satima, najbolji je od svih fudbalera

Zanimljivosti

(VIDEO) ZADOVOLJIO STARLETU: Baloteli može da se seksa satima, najbolji je od svih fudbalera

Fudbal -
Bivša devojka fudbalera Ešlija Kola, Eglantina-Flora Agular opisala je kako izgleda biti u krevetu sa napadačem Liverpula

Bivša devojka fudbalera Ešlija Kola, Eglantina-Flora Agular opisala je kako izgleda biti u krevetu sa Mariom Balotelijem."Dopale su mu se moje fotografije, pa me je pitao ko sam. Razmenili smo nekoliko poruka, ali je nekako bio uzdržan".

Ona je ispričala da je Baloteli pozvao nju u njenu prijateljicu u hotel.

"Otvorio nam je vrata. Televizor je bio uključen, a na programu su bili crtaći. Ponudio nas je pićem i ćaskali smo skoro sat vremena. Nakon toga nas je odveo na večeru u preskupi restoran do koga smo se odvezli Bentlijem koji je iznajmio za tu noć. Bila sam impresionirana automobilom. Parkirali smo se hotelskoj garaži odmah pored njegovog Ferarija", priča Eglatina.

Lepotica je otkrila da je Balotelija zanimalo da li je spavala sa fudbalerima, na šta je ona odgovorila da jeste, i to sa petoricom, ali da nije želela da mu kaže o kojim igračima se radi.

"Pretpostavljala sam da hoće seks. Njegova reputacija je takva. I zaista, završili smo u krevetu, a on se zezao i folirao da će da zaspi svakog trenutka. Onda me je pitao da li može da dobije poljubac za laku noć i kada sam pristala, počeli smo da se seksamo. Bilo je baš dobro, on je znao šta treba da uradi i baš se pobrinuo za mene. Jedino mi je bilo čudno što je ugasio sva svetla, pa ništa nisam mogla da ga vidim. Menjali smo poze stalno. Jako je izdržljiv i može satima. Stalno me je zapitkivao da li mi je lepo i da li uživam. Kada smo završili, malo smo se mazili i ljubili. Baš sam se osetila posebnom".

Eglatina je iskoristila priliku da i da uporedi svog bivšeg momka Ešlija Kola sa Balotelijem.

"Mario je million puta bolji od Ešlija, tu nema priče. On je bolji od svih fudbalera sa kojima sam bila. Njegov klub i treneri ne moraju da brinu oko njegove fizičke spremnosti. Jako je izdržljiv".

http://www.youtube.com/watch?v=lQ9BF3hxSRo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track